Φωτιά στην τηλεόραση. Ο Μαρινάκης πήρε τον βασικό παίκτη του Alafuzos που είχε συμβόλαιο.

Το SDNA αποκαλύπτει ένα επεισόδιο που δεν σχετίζεται με το ποδόσφαιρο, είναι η αιτία της αναταραχής στην ελληνική τηλεόραση, καθώς το κανάλι Μαρινάκης αφαίρεσε τον κύριο σκηνοθέτη από το κανάλι Alafuzos.

Την Τρίτη το απόγευμα, η MEGA έκανε ένα ανησυχητικό βήμα καθώς το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη “έπιασε” τον γενικό διευθυντή του σταθμού Anis Alafuzos.

Αλλά ας πάρουμε τα πάντα από την αρχή. Ο Αντρέας Γεωργίου (επομένως) σκηνοθετεί ղեկավար πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά “8 Words”, ένα πολιτικό θρίλερ, που παίζεται στη συχνότητα του SKAI.

Ο Γεωργίου έχει συμβόλαιο με το Faliro TV μέχρι το καλοκαίρι του 2021, αλλά χθες το βράδυ έκανε ένα εντελώς έντιμο, άδικο βήμα. Σύμφωνα με το SDNA, ο διευθυντής της Κύπρου κάλεσε το τηλεοπτικό κανάλι και τον ενημέρωσε ότι έφευγε από το σταθμό.

5 λεπτά αργότερα, ο MEGA ανακοίνωσε ότι από την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022, ο Γεωργίου μετακομίζει στο κανάλι Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου θα έχει καθημερινή τηλεοπτική σειρά.

Το γεγονός ότι ο σκηνοθέτης και ο ηθοποιός αντιμετώπισαν το SKAI αρκετά κομψά, ανακοινώνοντας το τέλος της συνεργασίας 7 μήνες πριν από τη λήξη της σύμβασής του (), προκάλεσε μεγάλη δυσαρέσκεια μεταξύ των ηγετών του καναλιού Ian Anis Alafos.

Έτσι, λόγω της ανηθικότητας, ο σταθμός του Φάληρο τον «έκοψε» από το πρόγραμμά του, γενικά, αυτό που υποθέτει

Source