Φωτιά և Fury Λάκης Γαβαλάς με την οικογένειά του. Έκλεψαν κανονικά.

“Επέστρεψα στην Αθήνα με σύμβαση, ληστεύτηκα ταυτόχρονα”

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει τον θυμό του για την ατιμάτωση της οικογένειάς του.

Ο Λάκης Γαβαλάς είπε στην Έλενα Κατρίκη για τις προσωπικές στιγμές της ζωής της, καθώς και για τις μάχες που αγωνίστηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής ERT1 «Προσωπικά».

Το πατρικό του σπίτι ήταν μόλις διακόσια πενήντα μέτρα από τη φυλακή του Κορυδαλλού, όπου ήταν πριν από λίγα χρόνια, 15 μήνες. «Υπήρχε μια κυρία που μας έφερε στην εκκλησία των φυλακών, όπου γινόταν εκκλησιαστική λειτουργία κάθε Κυριακή, ήταν η κοινή εικόνα. Ένα πρωί της Κυριακής μου έδωσε μια φωτογραφία του Αγίου Γεωργίου. “Άρχισα να κλαίω τον κοιτάζω καθώς τα χρόνια της παιδικής μου ηλικίας πέρασαν από το μυαλό μου.”

Ο διάσημος επιχειρηματίας αντανακλά την εκτίμηση των περίφημων σπιτιών μόδας – την εμπιστοσύνη που έχει αποκτήσει μέσω της σκληρής δουλειάς, των προσπαθειών, της ανόδου και της πτώσης της αυτοκρατορίας του, καθώς και των δύσκολων ημερών που έζησε στη φυλακή.

“Ζω για να βασανίσω όποιον με προκαλεί”

Ο Λάκης Γαβαλάς θυμάται τους αγώνες στη ζωή του, τη νίκη που απολάμβανε περισσότερο, την ήττα που του κόστισε περισσότερο, αποκαλύπτει τις ρωγμές που υπάρχουν σήμερα στη σχέση με την οικογένεια.

“Το πιο πολύτιμο πράγμα για μένα είναι ότι, αν και νόμιζα ότι ήμασταν μια ισχυρή οικογένεια, τελικά εμφανίστηκαν ρωγμές. Αυτή είναι η πρώτη φορά που λέω πληθυντικός. Δεν είναι ρωγμή, είναι ρωγμή. Υπάρχουν άτομα στην οικογένεια με την οποία μιλάω, αλλά υπάρχουν ρωγμές και άτομα με τα οποία δεν μιλάω. Πού είναι οι ανιψιές μου από μια αδερφή μου; «Ήταν ένας αγώνας για να μεγαλώσω αυτά τα παιδιά, να τα κάνουμε ένα καλό εργαλείο, αλλά… Ποιος, εγώ, που είπα ότι είναι αδύνατο να έχουμε προβλήματα, είναι πιθανό να μην μιλούν αδέλφια ή αδέλφια ή γονείς և τα παιδιά», είπε για να δείξει πώς η μεγαλύτερη αδερφή του, ο Νικ, δεν τον υποστήριξε.

«Κάποτε πήγα μόνο στο Burberry London, χωρίς γραμματέα, ακόμη και με τα ξαδέρφια και τα ξαδέρφια μου. Κάθομαι στο γραφείο και έρχονται οκτώ άτομα. Μου έκαναν πολλές ερωτήσεις. Καθίζουμε για 4 ώρες, և Ο Ερμής κλείνει στην οδό 7 Bond. Σηκώνομαι και λέω, “Λυπάμαι που πρέπει να φύγω.” Συνέχισαν να μου κάνουν ερωτήσεις στα βαριά αγγλικά που δεν κατάλαβα, τρέλα. Κάνοντας αυτό σε μια εταιρεία με όλους αυτούς τους ηγέτες ήταν ένας τρελός κίνδυνος. Αλλά δεν μπορούσα να πιέσω πια. Πήγα στο ξενοδοχείο και έκλαψα για μια ώρα. Αναρωτιόμουν πώς το τμήμα εμπορίου, το τμήμα οικονομικών, δεν μπορούσε να με ακολουθήσει κατά τη διάρκεια ενός τόσο σημαντικού ραντεβού. Τέσσερα άτομα από την εταιρεία έπρεπε να πάνε, να μην καθίσουν για φαγητό, ποτό, να με αφήσουν εκεί μόνο. Φυσικά, την επόμενη μέρα επέστρεψα στην Αθήνα με σύμβαση, և εκείνοι οι άνθρωποι μου έκλεβαν ξανά εκείνη τη στιγμή.

Λοιπόν, τι πρέπει να φοβάμαι στη ζωή μου; Πόσα υπάρχουν, ποιοι είναι; Μερικοί από αυτούς υπέστησαν επίσης μεγάλες απώλειες. Και επειδή δεν θέλω να μιλήσω με άλλους, γιατί βαριέμαι να φορώ κοστούμια, να πηγαίνω στο δικαστήριο για άλλους. Και αν πιστεύουν ότι αυτό το ρητό δεν είναι αρκετό για αυτούς, ότι ζω για να ενοχλήσω όποιον διαφωνεί μαζί μου, τότε μπορώ να τους πω περισσότερα. “

Στο επόμενο βίντεο, ο Λάκης Γαβαλάς συνοδεύει ακόμη και την κάμερα της εκπομπής στα κενά αντικείμενα του θηρίου που δημιούργησε στην Κάντσα, το οποίο παραμένει αχρησιμοποίητο.

Πηγή: Znews.gr

Source