ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Η αστυνομία τον ψάχνει να κλέψει ένα σπίτι ή ένα κατάστημα. Τον έχεις δει?

Ένας άντρας ήθελε στην Πάφο για κλοπή և κλοπή. Η φωτογραφία του είναι δημόσια

Μια φωτογραφία ενός 31χρονου άνδρα և λεπτομέρειες μιας καταζητούμενης διάρρηξης case υπόθεση διάρρηξης κυκλοφορεί από την Αστυνομία για να βρει πληροφορίες για να τον βοηθήσει να τον βρει.

Αυτός είναι ο Ιωάννης Δημητριάδης (Ιωάννης Δημητριάδης), κάτοικος της Πάφου ρωσικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη αφού έλαβε πληροφορίες σχετικά με τα εγκλήματα.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του, επικοινωνήστε με το αστυνομικό τμήμα της Πάφου στο 26-806021 ή στο Citizens ‘Line στο 1460 ή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Οι υπό εξέταση υπόθεση περιλαμβάνουν ληστεία, απόπειρα ληστείας, κλοπή από κλειδωμένο κουτί. Πραγματοποιήθηκαν τον Δεκέμβριο του 2020, πέρυσι, στην Πάφο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, κατά τη διάρκεια της κλοπής του σπιτιού, νοικιάστηκε το αυτοκίνητο των ενοικιαστών, τα ρούχα και άλλα προσωπικά αντικείμενα και δεν κλέφτηκε τίποτα από το χρυσό κατάστημα στην Πάφο, καθώς δεν βρέθηκε η είσοδος. Η τρίτη περίπτωση αφορά το σπάσιμο ενός εμπορευματοκιβωτίου από το οποίο έχουν κλαπεί πολλά εργαλεία.

Η Πάφος ΤΑΕ διερευνά και τις τρεις περιπτώσεις.

Source