ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ. Κλοπή στη Λευκωσία 21 Ένας 21χρονος άντρας ήθελε κλοπή

21χρονος άντρας που ήθελε κλοπή στη Λευκωσία – Η αστυνομία ζητά δημόσια βοήθεια

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android Για Android և ΕΔΩ για iOS

Η αστυνομία ψάχνει για την 21χρονη Άννα Κουρδούλου σε σχέση με έρευνα για ληστεία κλοπής την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, στο Λάτσιο, Λευκωσία.

Τα χρήματα είχαν κλαπεί από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος. Ο 21χρονος συνελήφθη βάσει πληροφοριών που έλαβε το αστυνομικό τμήμα Λευκωσίας κατά τη διάρκεια της διερεύνησης της υπόθεσης.

Οι φωτογραφίες του δημοσιεύονται από την Αστυνομία για να συλλέξουν πληροφορίες που μπορούν να τον βοηθήσουν να τον βρουν.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του, επικοινωνήστε με το αστυνομικό τμήμα Λευκωσίας στο 22-802222 ή το Citizens ‘Line στο 1460 ή στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

21χρονος άντρας που ήθελε κλοπή στη Λευκωσία – Η αστυνομία ζητά δημόσια βοήθεια

Η αστυνομία ψάχνει για την 21χρονη Άννα Κουρτούλου σε σχέση με έρευνα για ληστεία κλοπής την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, στο Λάτσιο της Λευκωσίας.

Τα χρήματα είχαν κλαπεί από την ταμειακή μηχανή του καταστήματος. Ο 21χρονος συνελήφθη βάσει πληροφοριών που έλαβε το αστυνομικό τμήμα Λευκωσίας κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Οι φωτογραφίες του κυκλοφόρησαν από την αστυνομία για πληροφορίες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Όποιος γνωρίζει οτιδήποτε μπορεί να βοηθήσει στην ανάπτυξη του, επικοινωνήστε με το αστυνομικό τμήμα Λευκωσίας στο 22-802222 ή το Citizens ‘Line στο 1460 ή το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα.

Source