Φόβοι για τον τραυματισμό της Bunoza, … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Ο προπονητής του Abel, Dusan Kerkes, ήταν απόλυτα ικανοποιημένος με τη νίκη της AEL στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του “Ethnikos”.

“Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Αυτό το πρωτάθλημα δεν έχει εύκολα παιχνίδια. Γνωρίζαμε ότι στο τελευταίο παιχνίδι, η Άχνα έπαιξε πολύ καλά και πήρε αποτελέσματα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε τα παιχνίδια γρηγορότερα, αλλά δεν έχει σημασία. “Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μας που τερμάτισαν στη δεύτερη θέση της κανονικής σεζόν”, δήλωσε ο κ. Kerkes.

Όσον αφορά τον τραυματισμό της Μπουνόζα, είπε: «Πήγε στο νοσοκομείο Λεμεσού επειδή ο αγκώνας του ανατράπηκε. Ελπίζω ότι αυτό δεν είναι σοβαρό θέμα. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Ελπίζω να μην έχει τίποτα σοβαρό. Όσο για τον Minas Antonio, νευρικός μετά το παιχνίδι με τον Apollon, τον κρατήσαμε μακριά. “Ο Αβραάμ αρχίζει να προετοιμάζεται αύριο και ο Παπαφώτης χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο.”

Σχολίασε επίσης ότι “το γήπεδο δεν μας βοήθησε να παίξουμε καλά, αν και αυτό το γήπεδο είναι σχεδόν πάντα πολύ καλό”, προσθέτοντας ότι “δεν υπάρχει κανείς στην AEL που δεν ονειρεύεται να κερδίσει το πρωτάθλημα. «Ο πρώτος μας στόχος είναι η Ευρώπη. Εάν είμαστε εκεί μέχρι το τέλος, θα προσπαθήσουμε να το επιτύχουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source