Χάρη στον Ερντογάν από το Ουγκούρογλου που δέχθηκε επίθεση

Ο εκπρόσωπος της Yeniçağ Ankara Orhan Ugüroğlu, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από 3 άτομα μπροστά από το σπίτι του την προηγούμενη ημέρα, ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του AKP Tayyip Erdoğan στο άρθρο του σήμερα.

Ευχαριστώ τον Πρόεδρο Ερντογάν …Στο άρθρο του με τίτλο “Ugüroğlu”Μου υπέστη μια άθλια επίθεση στο Μουμπάρακ την Παρασκευή. 3 άτομα επιτέθηκαν με σκοπό να «σκοτώσουν», φωνάζοντας συνθήματα λέγοντας «Αν γράφετε για τον Μπατσέλι, θα δώσετε λογαριασμό… Οι εθνικιστές θα ζητήσουν λογαριασμό… Πεθάνουμε, θα πεθάνουμε» και με επιτέθηκαν από πίσω.“χρησιμοποιημένες εκφράσεις.

UUGROGlu επίθεση “Χτύπησαν το λαιμό με μια γροθιά ή ένα πολύ σκληρό αντικείμενο, το κλωτσούσαν και το έπεσαν και το χτύπησαν στο έδαφος. Θα επιτεθούν πιο εύκολα στο έδαφος, οπότε πήδηξα πάνω και στράφηκα στο καλάθι μου στο χέρι και τους χτύπησα. Αστυνομία! Φώναξα, άρχισαν να τρέχουν. Όταν ο γείτονας έδειξε ότι ήταν ένα γυάλινο αυτοκίνητο, ήθελα να τραβήξω μια φωτογραφία του οδηγού και του οχήματος με το κινητό μου. Ωστόσο, με οδήγησε το όχημα με την πρόθεση να «σκοτώσει» πολύ γρήγορα και χτύπησε το δεξί μηρό και το μηρό μου και το έριξε στο έδαφος.«Είπε με λόγια.

Ugüroğlu, καλώντας τον Διευθυντή Προεδρικής Επικοινωνίας Fahrettin Altun, “Εκφράζω τις «λύψεις και ευχές» του Προέδρου μας Ρετζέπ Ερντογάν. Μόλις ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε την είδηση ​​για την αποτρόπαια επίθεση, έδωσε τις απαραίτητες οδηγίες στον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Abdülhamit Gül, και στον Υπουργό Εσωτερικών μας, κ. Süleyman Soylu, για να αποκαλύψουν τους υποκινητές. Ευχομαι γρηγορη ΑΝΑΡΡΩΣΗΣτο άρθρο του, είπε:

“Μπορείτε να διαβάσετε τα λόγια του κ. Altun ως νέα.

– Διευθυντής Προεδρικής Επικοινωνίας Καθ. Δρ. Στον Φαχρετίν Άλτουν,

– Προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης Abdülhamit Gül,

– στον Bekir Pakdemirli, Υπουργό Γεωργίας και Δασοκομίας,

– Προς τον αρχηγό της CHP Kemal Kılıçdaroğlu,

– Στον κ. Meral Akşener, τον αρχηγό του Κόμματος İYİ που έψαχνε πρώτα

– Στον κ. Ahmet Davutoğlu, τον αρχηγό του Future Party,

– Στον κ. Temel Karamollaoğlu, αρχηγό του κόμματος Felicity,

– Στον αρχηγό του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Gültekin Uysal,

– Στον κ. Cem Uzan, επίτιμο πρόεδρο του Young Party,

– Ο αρχηγός του Great Union Party, Mustafa Destici,

– Στον Rıfat Serdaroğlu, τον αρχηγό του True Party,

– Στον κ. Bülent Turan, Αναπληρωτή Πρόεδρο της Ομάδας AK,

– Στον πρώην Υπουργό Οικονομίας του κόμματος AK, Zafer Çağlayan …

Θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε εκατοντάδες μέλη του κοινοβουλίου από κάθε κόμμα, και ειδικά στους ηρωικούς αστυνομικούς του αστυνομικού τμήματος της Άγκυρας, που με καλωσόρισαν σαν στο σπίτι και έπιασαν τους εγκληματίες με την τεράστια υποστήριξη τους παρουσία του κυβερνήτη της Άγκυρας Vasip Şahin. “

.Source