“Χάρη στους εξωγήινους, μπορούμε να ζήσουμε σε άλλους πλανήτες”

Φαίνεται απίθανο για τους ανθρώπους να ζουν σε άλλους πλανήτες λόγω των εξαιρετικά σκληρών συνθηκών. Ωστόσο, ο επικεφαλής επιστήμονας του διαστημικού γραφείου, ο Δρ. Η εξεύρεση εξωγήινων θα μπορούσε να αποκαλύψει νέους τρόπους για να επιβιώσουν οι άνθρωποι έξω από τη Γη και να ζήσουν σε άλλους πλανήτες στον Γαλαξία μας, σύμφωνα με τον James Green.

Δρ. Ο Green είπε ότι οι αστροναύτες θα μπορούσαν να κάνουν γενετική μηχανική για να ζήσουν σε πλανήτες όπως ο Άρης, όπου θα μπορούσαν να εξερευνήσουν την εξωγήινη ζωή.

Μιλώντας στο podcast Gravity Assist, ο φυσικός είπε, “Θα δούμε μια μικροβιακή ζωή που ζει και μεγαλώνει σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον από το δικό μας. Έχουν αναπτύξει μηχανισμούς για να ζουν σε αυτά τα σκληρά περιβάλλοντα, θα θέλαμε να μάθουμε πώς το κάνουν.”

«Ίσως να είναι δυνατόν και για εμάς να το επιτύχουμε. Εάν το καταλάβουμε, θα έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε και να μεγαλώσουμε χρησιμοποιώντας νέες αλλαγές στη δομή του DNA μας. ίσως αυτό κάνουν και άλλες μορφές ζωής. Τότε μπορούμε να πάμε οπουδήποτε στον γαλαξία που θέλουμε, δηλαδή ανοίγει κάθε πόρτα. “

Ο φυσικός αξιολόγησε επίσης τις ερευνητικές προσπάθειες της ανθρωπότητας στον Άρη ως εξής:

«Θέλουμε να πάμε στον Άρη, θέλουμε να μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το περιβάλλον εκεί. Έτσι θα αναζητήσουμε τους υδάτινους πόρους που υπάρχουν. Υπάρχει άφθονο νερό στον Άρη, παγιδευμένο σε πάγο. Αλλά ξέρετε, ξέρουμε πώς να το εξαγάγουμε, να το λιώσουμε και να το χρησιμοποιήσουμε.

Φυσικά, το νερό είναι σημαντικό για τη δημιουργία μιας ατμόσφαιρας, διότι με αυτό μπορείτε να σπάσετε το υδρογόνο και να παγιδεύσετε οξυγόνο. Φυσικά χρειαζόμαστε οξυγόνο, το οποίο είναι κρίσιμο. “

Μιλώντας στο Daily Star, ο βραβευμένος με Νόμπελ αστροφυσικός Dr. Ο Δήμαρχος του Michel πρότεινε επίσης ότι η NASA θα φέρει παραδείγματα ζωής στο διάστημα στη Γη με την επανδρωμένη αποστολή του στον Άρη.

Ο επιστήμονας χαιρέτισε το κυνήγι επιβίωσης στον Κόκκινο Πλανήτη, λέγοντας «Απολύτως υπέροχο» τον Ιούλιο.

.Source