Χαιρετίζουμε όλες τις εργαζόμενες γυναίκες, ειδικά τις γυναίκες φαρμακοποιούς μας, που αποτελούν το 70% του επαγγέλματός μας.

πανό99

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Umut Öksüz επέστησε την προσοχή στο γεγονός ότι οι γυναίκες αποτελούν μόνο 44 χιλιάδες 930 του απασχολούμενου πληθυσμού των 132 χιλιάδων 885 και το ποσοστό απασχόλησης είναι 33,3% για τις γυναίκες, όταν η χώρα εξετάζεται γενικά, στο μήνυμά του στις 8 Μαρτίου Ημέρα.

Σημειώνοντας ότι τα ζητήματα της βίας κατά των γυναικών συνεχίζονται αμετάβλητα στην ημερήσια διάταξη του δικαστηρίου, ο Öksüz τόνισε ότι οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν προς αυτή την κατεύθυνση σε ολόκληρη τη χώρα δεν είναι ακόμη σε επαρκές επίπεδο και ότι είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν όλα τα τμήματα της κοινωνίας ως πάντα σε κάθε βήμα που πρέπει να ληφθεί για τη βελτίωση αυτής της κατάστασης.

Ο Öksüz δήλωσε στο μήνυμά του τα εξής:

«Εμείς, ως φαρμακοποιοί που συνεργαζόμαστε με τον Σύνδεσμο Τουρκικών Φαρμακοποιών Κύπρου, είμαστε αυτοί που γνωρίζουμε καλύτερα για την ύπαρξη εργαζομένων, ειδικά στο επάγγελμά μας, στη χώρα μας γενικά, τον αγώνα τους εις βάρος της ζωής τους και των προσπαθειών τους. Σε αυτό το πλαίσιο, έχουμε μόνο ένα αίτημα από εσάς.

Ελάτε να ζήσετε και να ζήσετε το νόημα της 8ης Μαρτίου με ειλικρίνεια και ειλικρίνεια κάθε μέρα όπως εμάς και να βρείτε λύσεις στα προβλήματά σας όχι μόνο σήμερα.

Χαιρετίζουμε όλους τους εργαζόμενους συναδέλφους και τις εργαζόμενες γυναίκες με σεβασμό »

πανό134

Source