Χαιρετίσαμε μια νέα χρονιά με νέες ελπίδες

Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου καλωσόρισε το 2021 στη σκιά της επιδημίας Covid-19.

Όταν εστιατόρια, ξενοδοχεία και άλλοι χώροι ψυχαγωγίας δεν διοργάνωσαν ειδικά προγράμματα παραμονής της Πρωτοχρονιάς λόγω των αποφάσεων που ελήφθησαν κατά της επιδημίας Covid-19, οι πολίτες μπήκαν στη νέα χρονιά στα σπίτια τους.

Εν τω μεταξύ, οι κρατούμενοι και οι κρατούμενοι στην Κεντρική Φυλακή μίλησαν με την οικογένεια και τους συγγενείς τους στις αρχές του έτους, αντί να μιλούν ανοιχτά, με ένα σύστημα κλειστής προβολής λόγω του Covid-19.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο αστυνομικός Τύπος, στο πλαίσιο της μερικής απαγόρευσης της κυκλοφορίας, μεταξύ 22:00 και 05:00 σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων που πραγματοποίησε η αστυνομία σε ολόκληρη τη χώρα · 11 άτομα συνολικά παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

Έχει κινηθεί νομική δίωξη εναντίον των προαναφερθέντων …

Αναμφίβολα, μία από τις πιο αναμενόμενες στιγμές της νέας χρονιάς είναι η Χριστουγεννιάτικη λαχειοφόρο αγορά.

Το μπόνους των 2 εκατομμυρίων TL έφτασε στο εισιτήριο με αριθμό “030936” που πωλήθηκε από τον έμπορο της Αμμοχώστου Bayram Önay Solak στην ειδική λαχειοφόρο αγορά της 31ης Δεκεμβρίου που πραγματοποιήθηκε από τη μονάδα λαχειοφόρων αγορών της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου.

Στην επόμενη κλήρωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2021, το μεγάλο μπόνους θα είναι 400 χιλιάδες TL. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι διαθέσιμη 25 αύριο από αύριο.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Τμήματος Μετεωρολογίας, η θερμοκρασία του αέρα θα είναι περίπου 18-21 βαθμούς τις πρώτες ημέρες του 2021.

(BRT)

Source