Χαλκίδα. Ο δεύτερος δολοφόνος του 51χρονου επιχειρηματία συνελήφθη επίσης

Η αστυνομία βρίσκει σήμερα 28χρονο εγκληματία στη Μεσαρά – Την ημέρα των Χριστουγέννων, ο 46χρονος συνεργός του συνελήφθη στις Κάτω Χώρες από τις αρχές της χώρας. Και οι δύο διώχθηκαν για προμελέτη δολοφονία

Η δολοφονία του επιχειρηματία Νίκου Τσακανάνκα, που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην περιοχή Έξω Παναγίτσα της Χαλκίδας το πρωί της 12ης Νοεμβρίου, βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, καθώς δύο ύποπτοι δολοφόνοι συνελήφθησαν μέσα σε λίγες μέρες, ένας στην Ολλανδία και ο άλλος στη Μεσαρά του Ηρακλείου.

Η αστυνομία εντόπισε σήμερα τον 28χρονο Siros Bayman Aisa στη Μεσαρά, ο οποίος αναμένεται να μεταφερθεί στην Εισαγγελία της Χαλκίδας.

Την ημέρα των Χριστουγέννων, ένας 46χρονος συμπατριώτης του Youssef Huran, εναντίον του οποίου εκδόθηκαν ευρωπαϊκά εντάλματα σύλληψης և αναμένεται να εκδοθούν στην Ελλάδα, συνελήφθη από τις ολλανδικές αρχές.

Αξιωματικοί του ΕΛ.ΑΣ από την αρχή. ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την υπόθεση, έθεσε κάτω από το μικροσκόπιο τις κινήσεις δύο αλλοδαπών, οι οποίοι φέρεται να είχαν στενούς δεσμούς με τον ιδιοκτήτη της 51χρονης μπουτίκ.

Στην πραγματικότητα, ο εισαγγελέας αποφάσισε να δημοσιεύσει τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του.

Και οι δύο κατηγορήθηκαν για δολοφονία και συνωμοσία για ληστεία επειδή έκλεψαν ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι και κοσμήματα από το σπίτι του θύματος στο αυτοκίνητό του, το οποίο αργότερα εγκαταλείφθηκε.

Ο Νίκο Ακ, ο οποίος κράτησε μια μπουτίκ με επώνυμα ρούχα, βρέθηκε νεκρός από την αδερφή του, η οποία τον έψαχνε επειδή δεν απάντησε στις κλήσεις της.

Ο ατυχής άντρας ήταν δεμένος σε μια καρέκλα που φορούσε μόνο τα εσώρουχά του, “αν και οι περιοχές του σπιτιού είχαν διαταραχθεί, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, κάτι που δείχνει ότι άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του”.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source