Χαράλαμπος. “Έχουμε δεκατέσσερις τελικούς” | Cy Purpose News:

Ο Ηλίας Χαραλάμπους εξέφρασε την απογοήτευσή του για το αποτέλεσμα, αλλά όχι με τις προσπάθειες των παικτών του στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με την AEL. Ο Κύπριος προπονητής αντιμετώπισε τις ατυχίες της ομάδας του στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μετά το δεύτερο γκολ, η αντίδραση των παικτών του. Περιέγραψε τους άλλους δεκατέσσερις αγώνες ως τελικούς.

Τι είπε ο Ηλίας Χαραλάμπους;

Είχαμε έναν δύσκολο αγώνα με τον καλύτερο, αν όχι την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Είμαι απογοητευμένος με το αποτέλεσμα, αλλά όχι με τις προσπάθειες των παικτών μου. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με δύο ατυχίες, δύο παίκτες. Παραδεχτήκαμε το πρώτο γκολ χωρίς κίνδυνο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πολύ καλά, πιέσαμε τον αντίπαλο και βγήκαμε μπροστά. Λάβαμε κατά λάθος τη δεύτερη μπάλα. Αντιδράσαμε, κάναμε 2-1, και μετά είχαμε πολλές πιθανότητες να ισοσταθμίσουμε. Εκτός από το αποτέλεσμα, που μας αφήνει πικρό, είμαι ικανοποιημένος με την αντίδραση των παικτών μου.

Έχουμε δεκατέσσερις τελικούς, θα παρακολουθούμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Είχαμε τον τραυματισμό του Kostowski, ο οποίος τώρα μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Να είσαι καλός, να μην έχεις κάτι σοβαρό. Συγχαρητήρια στην AEL, καλή τύχη – συγχαρητήρια στον φίλο μου Kerkes για το έργο του. “

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ

Source