Χαραλαμπίδης. “Σαν μπόξερ μετά από ένα νοκ-άουτ”

Διαβάστε τι είπε ο Κώστας Χαραλαμπίδης και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά το ντέρμπι του Παναθηναϊκού-ΑΕΚ.

Μπλε Νησί

Ο προπονητής του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, Κώστας Χαραλαμπίδης, Στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι, είπε. “Είπα επίσης στα παιδιά στα αποδυτήρια ότι αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη και τις προσπάθειές τους. Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν εύκολες. Τους έλεγα ότι ήταν σαν μπόξερ. Μετά το νοκ ντάουν, πρέπει να συνεχίσουν να πολεμούν. Και το έκαναν σωστά. Η ενέργεια ήταν σε υψηλό επίπεδο σε 40 λεπτά. Αλλά η ποιότητα του μπάσκετ δεν ήταν απογοητευτική. Στο τέλος, έχουμε τη νίκη που μας άξιζε. “

Όσον αφορά την αναφορά του Παναθηναϊκού στον ΟΠΑΠ, σημείωσε. “Θα κρατήσω το θετικό. Αυτή τη φορά έπρεπε να διαχειριστούμε τη διαφορά υπέρ μας. Αυτό από μόνο του λέει κάτι. Φυσικά, δεν κάναμε τη σωστή επιλογή στο +11. Και αμυντικό, επιθετικό. “Χτίζουμε τον χαρακτήρα μας. Παρά την πίεση του NPP, ήταν θετικό ότι κερδίσαμε.”

Απαντώντας στη μικρή περιστροφή, είπε: “Από τον τρόπο που ζούσε η ομάδα ως προπονητής, κρίναμε ότι έπρεπε να κάνουμε ορισμένες επιλογές. Και ανταγωνιστείτε για πάντα. Δούλεψε στο σημείο που ήμασταν σε θέση να ελέγξουμε τις επιθυμίες και τις ανάγκες μας. “Η άποψή μας είναι ότι έπρεπε να πάμε με ειδικά παιδιά γιατί γνωρίζαμε ότι θα είμαστε υπό πίεση για 40 λεπτά.”

Τέλος, σχολίασε τον Mitoglu և Papagianis, ο οποίος έπαιζε μαζί για περισσότερο από 30 λεπτά. Δεν κάναμε τίποτα που προέκυψε από τα δεδομένα της ομάδας. Πιστεύω ότι ήταν βολικό για αυτόν ως «4» να «συνεργαστεί με τον Παπαγιάνη».

Από την πλευρά του, ο προπονητής του ΑΕΚ, Ηλίας Παπαθεοδώρου, “Συγχαίρω τον Παναθηναϊκό για τη νίκη του. Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, νομίζω ότι το βασικό σημείο ήταν τα επιθετικά σουτ που έλαβε ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ημίχρονο. Σε όλα τα άλλα, είμαστε προφανώς καλύτεροι στην άμυνα, στην επίθεση. Και αυτό έδωσε στον Παναθηναϊκό ένα μεγάλο πλεονέκτημα, ως αποτέλεσμα του οποίου πρέπει να συνεχίσουμε το σκορ. Είναι τυπικό ότι είχε 11 επιθετικά σουτ στο μισό, και είχαμε 4-5 αμυντικούς.

Καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα, με εξαίρεση ορισμένα καλάθια από τον Nedovic, έναν πολύ καλό παίκτη. Στο δεύτερο ημίχρονο, περιορίσαμε τα επιθετικά σουτ, αλλά μερικές λεπτομέρειες և μερικά εύκολα καλάθια που χάσαμε δεν μας επέτρεψαν να κερδίσουμε στο τέλος. Κάναμε πολλή προσπάθεια, δείξαμε το επίπεδό μας, αλλά είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα. “Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει το παιχνίδι.”

Στο ερώτημα αν ήταν ικανοποιημένος με την εμφάνιση ή περισσότερο αναστατωμένος με την ήττα, απάντησε. Είμαστε λυπημένοι, πιστεύω, είμαι βέβαιος ότι θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει, αυτό μας κάνει ακόμη πιο θλιβερούς. Τα παιδιά δούλεψαν σκληρά. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα Παναθηναϊκός. Έχει ποιότητα, μπλουζάκι, ιστορία. Και είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Είμαστε το NPP, δείχνουμε την ποιότητά μας ակը το κύπελλο είναι μισό άδειο. “

Σχολίασε τα τελευταία στάδια. “Ο αγώνας ήταν σε 4 πόντους, επιστρέψαμε, είχαμε 2 σουτ με έναν καλό παίκτη. Την εποχή της Pan σεζόν, ο Παναθηναϊκός δεν είδε το καλάθι καλά. Θα είχαμε περισσότερες πιθανότητες να επιτεθούμε. Οι παίκτες πανικοβλήθηκαν. Αυτά τα πράγματα συμβαίνουν. Πρέπει να διαχειριστούμε καλύτερα τα στάδια. Μικρές λεπτομέρειες μας κοστίζουν πολύ. Λείπουν λήψεις διάταξης του Kitty, Jon Onass :. “Μετρούν πολλά χρήματα.”

Τέλος, σχετικά με την απουσία της Aora από το Morait, τόνισε ότι: “Ήταν αποφασισμένος να μας επιτεθεί σωστά όσο είχε καλή αμυντική παρουσία. Δεν έχει μεγάλη εμπειρία, είχε πολύ καλή εικόνα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, γιατί είναι εναντίον του Παναθηναϊκού. “Τόσο ο Γκίκας όσο και ο Μωραής έκαναν πολύ καλή δουλειά.”

Βάλσαμο αστεριών

Source