Χασάν Çakmak’l για βιβλία γραμμένα στην Τουρκία

Κύπριοι συγγραφείς λογοτεχνίας έγραψαν βιβλία για τη ζωή στην Τουρκία Χασάν ελαφρύτερα.

Καθηγητής στην τουρκική λογοτεχνία. Ο Χασάν Λίτερ “στην έκδοση βιβλίων Stone School έλαβε το όνομα που παρουσιάστηκε στην τουρκική βιβλιοφιλία.

Ο συγγραφέας Χασάν Τσακμάκ όπου έγραψε βιβλία και Τουρκία σε διάφορα μέρη του κόσμου έχει φτιάξει με τα βιβλία καλλιτεχνικής τέχνης που περιγράφουν το έργο του συγγραφέα / ποιητή Yahya, εκπονήθηκε από το Azeroğl.

AnlArIndAn ακαδημαϊκοί από τον πρόλογο του βιβλίου πριν από την Τουρκία καθηγητής Kerem Karabulut και καθηγητής Dr. Το βιβλίο του Şükrü Ada παρουσιάστηκε στους αναγνώστες ως 207 σελίδες.

Καθηγητής στην τουρκική λογοτεχνία. Ενώ ο Can Sözer ήταν ο διορθωτής του βιβλίου με τίτλο «Hasan Çakmak», τυπώθηκε από την Akademi Agency στην Κωνσταντινούπολη.

Ο συγγραφέας Azeroğlu σε κεφάλαια στο βιβλίο του. Τα βιβλία του Hasan Çakmak, η γλώσσα που χρησιμοποιεί, το άνοιγμά του στον κόσμο, η δωρεά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα από κάθε βιβλίο, το βιογραφικό του Hasan Çakmak, που έλαβε μετάλλιο πολιτιστικής υπηρεσίας και το έργο του με τη μορφή ταξιδιωτικού βιβλίου, μεταφέρθηκαν λεπτομερώς στον αναγνώστη.

Καθηγητής στην τουρκική λογοτεχνία. Hasan Lighter “στα βόρεια της Κύπρου στην Τουρκία, καθώς και το βιβλίο που προσφέρεται προς πώληση. Κύπρος, Τουρκία και έχει προγραμματιστεί να σταλεί σε 200 βιβλιοθήκες σε πολλά μέρη του κόσμου.

Στο βιβλίο, συμπεριλήφθηκαν επίσης τα γραπτά και τα σχόλια τόσο συγγραφέων όσο και εκπαιδευτικών με την ονομασία Ertanch Hidayettin, Fırat Öcal και Pınar Tarı για τα χρόνια για τον Χασάν Σάκμακ και τα βιβλία που έγραψε.

Μέλος καθηγητή του Πανεπιστημίου Ataturk της Τουρκίας από το πίσω εξώφυλλο του βιβλίου Καθ. Οι ακόλουθες δηλώσεις παρατίθενται από τον πρόλογο του Kerem Karabulut:

«ZER ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ FATE… Η αξία αξίζει κομπλιμέντο Όπως μπορεί να γίνει κατανοητό από την ανάγνωση των λεπτομερειών στο βιβλίο, ο καθηγητής Hasan Lighter ο προπονητής μας, καθώς και η διεθνής μας φήμη, η Κύπρος έχει σημαντική αξία και οι διανοούμενοι μας στην Τουρκία και τον τουρκικό κόσμο. “

Καθηγητής στην τουρκική λογοτεχνία. Το βιβλίο με τίτλο «Hasan Çakmak» κυκλοφόρησε στην αγορά στη Λευκωσία Deniz Plaza στη Βόρεια Κύπρο από τον Ιανουάριο του 2021.

Η φωνή του νησιού / HÇ

Source