Χειροπέδες στους δράστες της βάναυσης επίθεσης κατά του διευθυντή ενός σταθμού μετρό στην Ελλάδα (βίντεο)

Ο ειδικός φρουρός του DIAS συνελήφθη, ο οποίος φέρεται να τους βοήθησε να κρυφτούν – ένας 53χρονος άνδρας αποκάλυψε τους εγκληματίες – Είναι Έλληνες ανήλικοι αδελφοί – αναμένεται εισαγγελέας το Σάββατο

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Οι δύο δράστες της βάναυσης επίθεσης στο μετρό έχουν εντοπιστεί και έχουν επισημανθεί στην Ασφάλεια.

Αυτοί είναι δύο Έλληνες που φέρεται να είναι ανήλικοι և αναμένεται να μεταφερθούν στον νεαρό εισαγγελέα το Σάββατο.

Οι δύο κρατούμενοι είναι 15 և 17 ετών και έχουν εργαστεί στο παρελθόν για τις αρχές. Σύμφωνα με το protothema.gr, είναι αδέλφια και ζουν στο Περιστέρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βρέθηκε ένα άλλο άτομο, ένας ειδικός φύλακας της ομάδας DIAS, ο οποίος φέρεται να τους βοήθησε να κρυφτούν. Λίγο μετά την αναγνώριση, βρέθηκε και συνελήφθη. Οι κατηγορίες που ασκήθηκαν κατά της Ειδικής Φρουράς είναι παραβίαση των καθηκόντων.

Ταυτόχρονα, οι αστυνομικές αρχές ενημέρωσαν τον 53χρονο αρχηγό για τη μετάβαση στο Τμήμα Ασφαλείας της Αθήνας για να εντοπίσει δύο νεαρούς παραβάτες. Ο 53χρονος άνδρας είδε τους δύο ανηλίκους και τους αναγνώρισε ως δράστες της βάναυσης επίθεσης εναντίον του.

Μέσα σε λίγες ώρες, η ομάδα που έφτασε για να διερευνήσει την υπόθεση – άρχισε να συλλάβει τους δύο εγκληματίες, τους ίδιους αξιωματικούς που έλυσαν το αίνιγμα της επίθεσης βιτριόλης στην Καλλιθέα.

Τι είπε ο διευθυντής του 53χρονου σταθμού;

Νωρίτερα, ο 53χρονος υπεύθυνος σταθμού περιέγραψε μια τραγική εμπειρία στη δουλειά όταν δύο νεαροί άνδρες ξυλοκοπήθηκαν σοβαρά επειδή τους ζήτησε να διατηρήσουν την υγιεινή, δήλωσε ο 53χρονος σταθμός, ο οποίος επισκέφθηκε έναν ορθοδοντικό για να αξιολογήσει την κατάστασή του.

“Ήταν ένα κακό όνειρο, πρέπει να δω έναν γιατρό, δεν μπορώ να μιλήσω … Υγεία – ανθρωπότητα, τίποτα άλλο”, είπε στην αρχή.

Και συνέχισε, αναφερόμενος στους δύο εγκληματίες. “Δεν έχω τίποτα να πω για τα δύο παιδιά που μου είπαν να είμαι καλοί, τίποτε άλλο. Πρέπει να φύγω και να πάω στο νοσοκομείο. “

https://www.youtube.com/watch?v=oPohsdP9krQ:

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source