χορεύοντας με την αστυνομική επιδρομή στην ψυχαγωγία της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς στην Τουρκία: 34 χιλιάδες λίρες

Στην Προύσα, αγνοώντας τα μέτρα κοραναϊού, 11 άτομα που οργάνωσαν ψυχαγωγία με χορούς της κοιλιάς στο γραφείο κατοικίας και μεταδόθηκαν ζωντανά από τους λογαριασμούς τους στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, τιμωρήθηκαν συνολικά 34 χιλιάδες 650 TL.

11 άτομα που συγκεντρώθηκαν στο διαμέρισμα της πολυτελούς κατοικίας στην περιοχή Odunluk της περιφέρειας Nilüfer, οργάνωσαν ψυχαγωγία με χορούς της κοιλιάς, αν και απαγορεύτηκε στο πλαίσιο των μέτρων κοραναϊού. Η ομάδα που πίνει αλκοόλ χόρευε χωρίς να υπακούει στους κανόνες κοινωνικής απόστασης και μάσκας. Διασκεδάζοντας στο μπαλκόνι και την αίθουσα του διαμερίσματος και παραβιάζοντας τα μέτρα κοραναϊού, η ομάδα μεταδίδει ζωντανά και μοιράστηκε τις εικόνες αυτών των στιγμών στα κοινωνικά μέσα.

Το τμήμα πρόληψης και διερεύνησης εγκλημάτων του αστυνομικού τμήματος της περιφέρειας Nilüfer και οι ομάδες του αστυνομικού τμήματος της Nilüfer καθόρισαν τη διεύθυνση και έκαναν επιδρομή στο διαμέρισμα μετά την ειδοποίηση. 11 άτομα στο διαμέρισμα επιβλήθηκαν πρόστιμα συνολικά 34 χιλιάδες 650 TL από 3.000 150 TL το καθένα με την αιτιολογία ότι δεν συμμορφώθηκαν με τα μέτρα κοροναϊού.

.Source