Χτυπήθηκε από κεραυνούς, 24 Sports & News

Η Ένωση γιόρτασε ένα μεγάλο διπλό, νικώντας την ΑΕΚ 2-1 στο σπίτι. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Μπαλάζιτς (6 ‘), αλλά ο Λάρνακα ισοφάρισε με τον Μακρή (59’). Το τελικό 2-1 δημιουργήθηκε από τον Theodore (61 ‘), του οποίου ο στόχος ήταν πιθανώς να γίνει ο καλύτερος της χρονιάς. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής έστειλε την μπάλα στο αριστερό παράθυρο του Teukens, ένα υπέροχο σουτ λίγα μέτρα μακριά από τη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ.

Η πλειονότητα της γηπεδούχου ομάδας κυριάρχησε στην μπάλα, ενώ είχαν επίσης μερικές χαμένες πιθανότητες να κερδίσουν περισσότερα από τον σημερινό αγώνα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι, έχοντας τον Θεόδωρο ως πρωταγωνιστή τους, αλλά ο τερματοφύλακας τους Γκάτσκι, κέρδισαν μια πολύ δυνατή νίκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Ένωση διαχωρίστηκε από την τελευταία θέση με և 15 πόντους και τώρα βρίσκεται στην 13η θέση του τραπεζιού. Η ΑΕΚ παρέμεινε στην 5η θέση με 29 πόντους, οι άνθρωποι των οποίων αναμφίβολα θα είναι πολύ απογοητευμένοι με το σημερινό αποτέλεσμα.

Μετά από λίγο περισσότερα …

Η ταυτότητα της συνάντησης

Εντεκα.

ΑΕΚ (S. Augusti): Tunkens, Thaddeus, Spoliarich (53 ‘Haugen), Nanto (53’ Macris), Heitley, Hector (70 ‘Konstantinou), Sutterden, Fernandez, Gonzalez, Florian, Naranjo.

ENP (A. Ferrer): Gachevsky, Lucero, Denning, Theodorou (91 ‘Udozi), Barbosa, Kotsonis (70’ Mulazimis), Panos (46 ‘Kosma), Kiriakou, Balazic, Felipe, Markovski.

Σκόρερ:59 ‘Makris / 5’ Balazic, 61 ‘Θεόδωρος.

Κίτρινος:9 “Spoliaric, 31” Naranjo (3ο), 35 “Tolmes / 80” Lucero.

Το κόκκινο:: – / –

ΔιαιτητήςΚυριάκος Χριστοδούλου

,Source