Χτύπησε την πρώην σύζυγό του που δεν ήθελε να έχει σχέση

Ο Alparslan Yavuz, αστυνομικός που κατέθεσε το δικαστήριο για το ζήτημα, παρουσίασε τα ευρήματα του περιστατικού.

Ο ύποπτος Yüksel Özvurmiş, ο οποίος βρίσκεται υπό την παρουσία του Yavuz, δέχτηκε σοβαρή επίθεση χτυπώντας το κεφάλι, το πρόσωπο και τα διάφορα μέρη του σώματός του με τα χέρια και τα πόδια του με το αιτιολογικό ότι δεν είχε σχέση μαζί του στο Levent Apartments στο Dumlupınar, Λευκωσία στις 02:00 στις 02 Ιανουαρίου 2021 Είπε ότι είχε καταστρέψει το κινητό τηλέφωνο I Phone 7 Plus, το οποίο ανήκε στον κατονομαζόμενο, σπάζοντας σκόπιμα και παράνομα τα χέρια του.

δικαστήριο --- γυναίκες-βία- (2) .jpg

Η αστυνομία ανέφερε στο δικαστήριο ότι ο ύποπτος πιάστηκε με κόκκινο χέρι από τις αστυνομικές ομάδες που έφτασαν στη σκηνή και ότι η αστυνομία εντοπίστηκε ενώ εξακολουθεί να προκαλεί βία στον καταγγέλλοντα κατά την άφιξή του. Ο αστυνομικός Alparslan Yavuz δήλωσε ότι η έρευνα που ξεκίνησε εναντίον του υπόπτου συνεχίζεται και ότι η δήλωση του υπόπτου θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και να απορριφθεί και ζήτησε να κρατηθεί αρχικά από την αστυνομία για 3 ημέρες.

Μιλώντας μετά την μαρτυρία της αστυνομίας, ο ύποπτος ισχυρίστηκε ότι ο καταγγέλλων υπερασπίστηκε τον λόγο ότι υπέστη βία.

Αξιολογώντας την κατάθεση που δόθηκε παρουσία του, ο ανώτερος δικαστής Rauf Kürşad διέταξε τον ύποπτο να κρατηθεί από την αστυνομία για 3 ημέρες για σκοπούς έρευνας.

.Source