Χτύπησε το δέντρο και έπεσε. 1 στρατιώτης έχασε τη ζωή του

πανό99

Doğan SAMER

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΠΟ… Σε τροχαίο ατύχημα στον κεντρικό δρόμο του Akdoğan-Yiğitler, πέθανε ο 25χρονος Ortaç Gürbüz, ο οποίος ήρθε στη χώρα από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για στρατιωτικό καθήκον. Το άψυχο σώμα του Gürbüz, Λευκωσία Dr. Ο Μπουρχάν Ναλμπάντογλου μεταφέρθηκε στον Μόργκου. Έμαθε ότι ο Gürbüz κατάγεται από την Μαλάτια.

Στο τροχαίο ατύχημα που συνέβη στον κεντρικό δρόμο Akdoğan-Yiğitler το προηγούμενο βράδυ, το όχημα με τρεις στρατιώτες χτύπησε ένα δέντρο και κυλήθηκε, 1 άτομο πέθανε και δύο άτομα τραυματίστηκαν. Ενώ ο οδηγός του οχήματος, ο 25χρονος Ortaç Gürbüz, πέθανε στο σημείο του ατυχήματος, οι Muhammed Ali Gündoğan και Emin Yalçın, που ήταν στο όχημα, επέζησαν από το ατύχημα με τραυματισμούς. Ενώ οι τραυματίες θεραπεύονταν στο νοσοκομείο όπου τους μεταφέρθηκαν, πληροφορήθηκε ότι δεν υπήρχαν απειλές για τη ζωή.

Μετά το καταστροφικό ατύχημα 3 στρατιωτών, ενός ειδικού σώματος και δύο ειδικών λοχιών, οι οποίοι ήρθαν στη χώρα από τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις για στρατιωτικό καθήκον, πολλοί υψηλόβαθμοι στρατιώτες ήρθαν στη σκηνή και έκαναν έρευνες λαμβάνοντας πληροφορίες σχετικά με το ατύχημα από τις αστυνομικές ομάδες.

Το Τμήμα Ερευνών Κυκλοφορίας του Αστυνομικού Τμήματος Λευκωσίας και οι ομάδες της τροχαίας από τα γύρω χωριά πραγματοποίησαν εκτεταμένες μελέτες στο σημείο του ατυχήματος.

Ο εμπειρογνώμονας του Crime Scene Investigation συνέλεξε επίσης πολλά σημάδια από τη σκηνή.

Το άψυχο σώμα του Ortaç Gürbüz, που πέθανε, Δρ. Λευκωσία. Ο Μπουρχάν Ναλμπάντογλου μεταφέρθηκε στον Μόργκου. Έμαθε ότι ο Gürbüz κατάγεται από τη Μαλάτια.

Χτυπήστε το κυπαρίσσι και κυλήσατε

πανό134

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε ο αστυνομικός Τύπος, το ατύχημα συνέβη χθες περίπου 00.05.

Ενώ ο Ortaç Gürbüz έπλευε στον κεντρικό δρόμο Akdoğan-Yiğitler με το όχημα σαλονιού με πλάκα ES 375, αφού το όχημα έχασε τον έλεγχο της διεύθυνσης, πρώτα βγήκε από τα αριστερά του δρόμου και μπήκε ανεξέλεγκτα στο δρόμο, στη συνέχεια συνέχισε στα δεξιά του δρόμου, χτύπησε το κυπαρίσσι και έπεσε.

Ως αποτέλεσμα του ατυχήματος, ο οδηγός του οχήματος, Ortaç Gürbüz, έχασε τη ζωή του στη σκηνή. Οι Μωάμεθ Αλί Γκνντογάν (E-22) και Emin Yalçın (E-23), που ήταν στο όχημα ως επιβάτες, τραυματίστηκαν Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου για θεραπεία.

Η έρευνα που ξεκίνησε η αστυνομία για το ατύχημα συνεχίζεται.

1 θνητό την εβδομάδα

71 ατυχήματα συνέβησαν

Σε 71 τροχαία ατυχήματα σε όλη τη χώρα την τελευταία εβδομάδα, 1 άτομο πέθανε και 23 άτομα τραυματίστηκαν.
Σύμφωνα με την εβδομαδιαία έκθεση κυκλοφορίας της Γενικής Διεύθυνσης Αστυνομίας, στα ατυχήματα που συνέβησαν στις 21-27 Δεκεμβρίου, σημειώθηκαν υλικές ζημίες ύψους περίπου 770 χιλιάδων TL. 21 από τα ατυχήματα οδήγησαν γρήγορα, 13 ήταν απρόσεκτα, 15 δεν σταμάτησαν στη διασταύρωση, 13 παρακολουθήθηκαν στενά και 9 ήταν άλλοι παράγοντες.
29 από τα ατυχήματα συνέβησαν στη Λευκωσία, 17 στην Αμμόχωστο, 15 στην Girne, 6 στην Iskele και 4 στην Güzelyurt.
Στους συνήθεις ελέγχους κυκλοφορίας που πραγματοποιήθηκαν την ίδια περίοδο, πραγματοποιήθηκαν περαιτέρω ενέργειες για 727 από 6.000 658 οδηγούς οχημάτων που ελέγχθηκαν.
Τα πρώτα 3 μέρη σε εγκλήματα κυκλοφορίας. ταχύτητα (311), μιλώντας σε κινητό τηλέφωνο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη (125) και πλοήγηση χωρίς άδεια οδήγησης (70).

Source