Ψάχνει για τη νίκη ΜΕ ΜΑ για πολύ καιρό և θέλει να αποδείξει ότι μπορεί. Πιθανώς την ενδέκατη Αυγούστου

Ένας αγώνας υψηλού επιπέδου όπου η ομάδα της Λάρνακας θεωρείται αναμφισβήτητη, αλλά εάν δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος για να εξασφαλίσει μια θέση στην Ευρώπη, θα πρέπει να αφήσει τη Λεμεσό για να κερδίσει πόντους.

Ο πρωταρχικός στόχος θα είναι η νίκη, αλλά η ισοπαλία σε ένα τέτοιο παιχνίδι, φυσικά, θα είναι θετικό αποτέλεσμα.

Τα τρία πιθανά σημεία, ωστόσο, θα δώσουν τεράστια ώθηση στην ομάδα, ειδικά στο ψυχολογικό μέρος, αυξάνοντας την εμπιστοσύνη των παικτών που αναζητούν μεγάλη νίκη εδώ και πολύ καιρό.

Ο σημερινός αγώνας αφορά τον Sofronis Augustis, ο οποίος θα είναι ο αντίπαλος του Apollon για πρώτη φορά (ως προπονητής), αλλά ως επαγγελματίας, θα αφήσει τα συναισθήματά του και θα συνεχίσει το πρώτο του μεγάλο αποτέλεσμα στον πάγκο των αποθεμάτων της ΑΕΚ.

Ο Κύπριος προπονητής δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Daniel Moisov, ο οποίος τιμωρήθηκε για τα χαρτιά, αλλά ο Fernandez և Heitlin θα είναι παρών, ο οποίος επίσης συμπλήρωσε τον “απαγορευμένο” αριθμό κίτρινων καρτών, αλλά απουσιάζει από το 25ο εντός έδρας παιχνίδι. Παιχνίδι ενάντια στο “Ethnikos”.

Αμφίβολα Tolemes են Sutterden, που έχασε πολλές προπονήσεις.

Πιθανή σύνθεση.

Mol, Fernandez, Ioannou, Lafrance, Acora, Gonzalez, Spoliarich, Heitley, Macris, Triskovski, Naranjo.

Η θέση που εδώ και καιρό έχει ζητήσει τη νίκη ΜΟΥ հաղթանակ θέλει να αποδείξει ότι μπορεί. Πιθανώς το πρώτο στις 11 Αυγούστου εμφανίστηκε στο Thema Sports.

Διαβάστε περισσότερα στο Themasports.com

,Source