Ψάχνει δύο περιπτώσεις παικτών από την Ελλάδα για να φέρει στην Κύπρο

Ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε στην ελληνική ιστοσελίδα www.sportime.gr το πρωί της Τρίτης (29-12-2020) μιλά για την ενίσχυση της Εθνικής Άκνας από την Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, “Ethnikos Akhnas. Η αναφορά “Βοήθεια μέσω του Super League 1” αναφέρεται στην αναφορά.

“Σε κάθε παράθυρο μεταφοράς, οι κυπριακές ομάδες βλέπουν την ελληνική ομάδα με τον αντίθετο τρόπο. Το Ethnikos Achnas βρίσκεται στην προτελευταία θέση համար για να σώσει το παιχνίδι πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά.

Σίγουρα θα γίνουν προσθήκες, և, μεταξύ άλλων, ο Εθνικός Άχνας μελετά περιπτώσεις από τα μέρη μας. Ένας από αυτούς είναι ο Hamza Younes. Ο επιθετικός της Τυνησίας, ο οποίος είχε παίξει στο παρελθόν για την Ξάνθη και τον Άρη, απέκτησε την AEL πριν από λίγους μήνες και έχει σημειώσει ένα γκολ σε έξι αγώνες μέχρι στιγμής. Οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετούς απεργούς, և δεν έχει αρνητική στάση απέναντι στην πιθανότητα αναχώρησής του εάν βρεθεί κάτι που τον καλύπτει. Δεν αποκλείεται ότι οι Κύπριοι θα προχωρήσουν σύντομα.

Ένας άλλος παίκτης του Super Ligue 1 στο τραπέζι για την ομάδα του Ηλία Χαραλάμπους είναι ο Juan Alvarez. Ο μέσος της Αργεντινής θα μείνει με τον Panetolikos μετά από ένα χρόνο εκεί, ում Ψάχνουν μια ομάδα στο Αγρίνιο για να βοηθήσουν την κατάσταση. Ο 23χρονος προσφέρθηκε μέσω αυτών. “Αυτή τη σεζόν, ωστόσο, ο Alvarez είχε μόνο τρεις σύντομες εμφανίσεις. Αυτό είναι ένα αγκάθι στο πλευρό όσων βλέπουν κάθε ομάδα.”

Προηγούμενο άρθρο:Έλαβε τη δεύτερη ροζ κάρτα του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Source