Ψάχνετε να βρείτε το “λάθος” στη Λεμεσό դեպքերում Αρνητικά πρώτα σε όλες τις κατηγορίες

Η Λεμεσός ανησυχεί για τις περιπτώσεις που βρέθηκαν σε επαγγελματικούς χώρους և σε σχολεία με περισσότερες από μία ανακούφιση, με αρνητική πρώτη. – Η ομάδα πληροφοριών συναγερμού προσπαθεί να βρει το “λάθος” λόγω των αυξανόμενων περιστατικών

Λήψη ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ. ΕΔΩ Android για Android և ΕΔΩ για iOS

Ο πονοκέφαλος κυριαρχεί τόσο στην επιδημιολογική ομάδα του Υπουργείου Υγείας όσο και στην ομάδα αναζήτησης Λεμεσού, η διαφορά που καταγράφηκε από άλλες περιοχές για την καθημερινή ανίχνευση κοροναϊού.

Σε μια από τις κυβερνητικές ανακοινώσεις για έναν κυριολεκτικά νέο συντηρητικό μετριασμό, τα επιδημιολογικά δεδομένα της Λεμεσού ακούγονται ανησυχητικά.

Χθες, Τρίτη, σε μία μόνο ημέρα, όπως είπε στις δηλώσεις του Κύπρος Φορές: Ο Valentinos Silvestros, αρχηγός της ομάδας στο Υπουργείο Υγείας, διπλασίασε το θετικό του ρυθμό στη Λεμεσό.

Αναλυτικά, οι ταχείες δοκιμές αντιγόνων (ταχεία δοκιμή) που πραγματοποιήθηκαν στη Λεμεσό την Τρίτη έδειξαν θετικό 0,96%, που αντιστοιχεί σε συνολικά 6768 δοκιμές για 65 θετικά κρούσματα της νόσου.

Ψάχνουν τι συμβαίνει με τη Λεμεσό… Αρνητικά πρώτα

Ωστόσο, φαίνεται ότι οι αρχές αναζητούν το λάθος: γιατί τα υφιστάμενα μέτρα λειτουργούν σε άλλες περιοχές, αλλά όχι στη Λεμεσό.

Ερωτηθείς εάν ο αρχηγός της ομάδας παρακολούθησης θα μπορούσε να αποδώσει την αύξηση στη Λεμεσό σε συγκεκριμένους τομείς ή συμπεριφορές, είπε ότι ανησυχούν ότι προσπαθούν να προσδιορίσουν.

«Ψάχνουμε αν είναι εταιρείες ή εργοστάσια, εάν υπάρχει πρόβλημα συμμόρφωσης ή η συγκεκριμένη συμπεριφορά των ανθρώπων της Λεμεσού. Το πρόβλημα είναι τοπικό “, είπε ο κ. Σίλβεστρος,” αλλά αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζουν σίγουρα.

Ερωτηθείς για να εξηγήσει την επιδημιολογική εικόνα του τελευταίου μήνα, ο επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας τόνισε ότι το 65% των περιπτώσεων από τις αρχές του μήνα αναφέρονται στην επαρχία Λεμεσού.

“Δυστυχώς, η Λεμεσός, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε μπροστά μας, είναι μια πόλη με αρνητικό πρώτο σε όλες τις κατηγορίες επαγγελμάτων, αλλά και στις θετικές περιπτώσεις σχολείων”, εξηγεί.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον κ. Silvestro, υπάρχει πρόβλημα με τους παγκύπριους πολίτες να αναφέρουν πολύ λίγες επαφές, ενώ η ομάδα παρακολούθησης βρίσκει περισσότερες συνδέσεις μέσω συνεντεύξεων.

“Πολλοί πολίτες μας λένε ότι δεν ξέρουν από πού προέρχονται από τον ιό, λένε ότι έχουν μόνο 3 επαφές για δύο ημέρες κατά μέσο όρο και, στη συνέχεια, μετά τη συνέντευξη, βρίσκουμε πολλές περισσότερες επαφές από ό, τι μας είπαν αρχικά. «

Τέλος, ο κ. Sylvester κάλεσε όλους τους πολίτες να είναι υπομονετικοί, να συνεργαστούν με μια ομάδα που είναι παθιασμένη με τη σκληρή δουλειά της.

Source