ΨΑΛΤΙ. “Είχαμε σοβαρά προβλήματα / όταν μείναμε με 9 παίκτες …”

Δείτε τις ανακοινώσεις του Παρισιού Ψάλτη μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο Cytavision.

Δυστυχώς, εμείς στην ομάδα είχαμε σοβαρά προβλήματα με τον κοροναϊό. Μας ενοχλούσαν. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά νικηφόρα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε λίγες μέρες, θέλουμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Είχαμε 9 παίκτες από τους 60 From, έγινε ακόμη πιο περίπλοκο. Προσπαθήσαμε, δώσαμε τις ψυχές μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην πρώτη θέση. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Είναι σαφές “:

Δείτε τις ανακοινώσεις του Παρισιού Ψαλτή μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο Cytavision.

Δυστυχώς, εμείς στην ομάδα είχαμε σοβαρά προβλήματα με τον κοροναϊό. Μας ενοχλούσαν. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά νικηφόρα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε λίγες μέρες, θέλουμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Από 60 Από τους 9 παίκτες που έχουν απομείνει, έγινε ακόμα πιο δύσκολο. Προσπαθήσαμε, δώσαμε τις ψυχές μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην πρώτη θέση. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Είναι σαφές “:

Δείτε τις ανακοινώσεις του Παρισιού Ψάλτη μετά την ήττα από την ΑΕΛ στο Cytavision.

Δυστυχώς, εμείς στην ομάδα είχαμε σοβαρά προβλήματα με τον κοροναϊό. Μας ενοχλούσαν. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τη χρονιά νικηφόρα. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε λίγες μέρες, θέλουμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι από την αρχή. Είχαμε 9 παίκτες από τους 60 From, έγινε ακόμη πιο περίπλοκο. Προσπαθήσαμε, δώσαμε τις ψυχές μας, αλλά δεν τα καταφέραμε. Στόχος μας είναι να μείνουμε στην πρώτη θέση. Θέλουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Είναι σαφές “:

Source