Ψηφιακές λύσεις ταυτότητας Μέγεθος αγοράς, μερίδιο, ευκαιρία ανάπτυξης & παγκόσμια πρόβλεψη έως το 2027 – NeighborWebSJ

Αγορά λύσεων ψηφιακής ταυτότητας Η έκθεση που δημοσιεύθηκε από την Value Market Research είναι μια εις βάθος ανάλυση της αγοράς που καλύπτει το μέγεθος, το μερίδιο, την αξία, την ανάπτυξη και τις τρέχουσες τάσεις της περιόδου 2020-2027 με βάση τα ιστορικά δεδομένα. Αυτή η ερευνητική έκθεση παρέχει πρόσφατες εξελίξεις σημαντικών παραγόντων με το αντίστοιχο μερίδιο αγοράς τους. Επιπλέον, παρέχει επίσης λεπτομερή ανάλυση της περιφερειακής και της χώρας αγοράς.

Η ερευνητική έκθεση καλύπτει επίσης τα περιεκτικά προφίλ των βασικών παραγόντων της αγοράς και μια εις βάθος άποψη του ανταγωνιστικού τοπίου παγκοσμίως. Οι κυριότεροι παίκτες στην αγορά λύσεων ψηφιακής ταυτότητας περιλαμβάνουν NEC (Ιαπωνία), Samsung SDS (UK), Thales Group (Γαλλία), GBG PLC (UK), Telus Corp. (Καναδάς), IDEMIA (Γαλλία), Tessi (Γαλλία), ForgeRock (US), Jumio (US), Refinitiv (UK), Duo Security (Cisco) (US), AU10TIX (Cyprus), Imageware Systems (US), Verisec (Σουηδία), Vintegris Tech (Ισπανία), Signicat (Νορβηγία) , Smartmatic (Ηνωμένο Βασίλειο), Syntizen (Ινδία), Intesa (IBM) (Ιταλία), RaulWalter (Εσθονία). Αυτή η ενότητα περιλαμβάνει μια ολιστική εικόνα του ανταγωνιστικού τοπίου που περιλαμβάνει διάφορες στρατηγικές εξελίξεις όπως βασικές συγχωνεύσεις και εξαγορές, μελλοντικές δυνατότητες, συνεργασίες, οικονομικές επισκοπήσεις, συνεργασίες, νέες εξελίξεις προϊόντων, νέες εκδόσεις προϊόντων και άλλες εξελίξεις.

Λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την “Αναφορά έρευνας αγοράς παγκόσμιων λύσεων ψηφιακής ταυτότητας” ζητώντας ΔΩΡΕΑΝ Δείγμα Αντιγραφής στο https://www.valuemarketresearch.com/contact/digital-identity-solutions-market/download-sample

Δυναμική αγοράς

Οι λύσεις ψηφιακής ταυτότητας μπορεί να είναι βιομετρικές ή μη βιομετρικές λύσεις. Οι βιομετρικές λύσεις περιλαμβάνουν δακτυλικό αποτύπωμα, αμφιβληστροειδή ή σάρωση ματιών, αποτύπωμα, αναγνώριση προσώπου και αναγνώριση φωνής, ενώ οι μη βιομετρικές λύσεις περιλαμβάνουν αναγνώριση κωδικού πρόσβασης. Οι λύσεις ψηφιακής ταυτότητας περιλαμβάνουν επίσης έλεγχο ταυτότητας με έναν παράγοντα, έλεγχο ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων, λύσεις που βασίζονται σε σύννεφο και λύσεις εσωτερικής εγκατάστασης. Οι βασικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην παγκόσμια αγορά λύσεων ψηφιακής ταυτότητας περιλαμβάνουν την αυξανόμενη ενσωμάτωση βιομετρικών στοιχείων σε smartphone και την αύξηση των απάτων ταυτότητας και ελέγχου ταυτότητας. Επιπλέον, η αυξανόμενη συγκέντρωση για τη βελτίωση της εμπειρίας πελατών από άκρο σε άκρο υποστηρίζει επίσης την παγκόσμια αγορά.

Η έκθεση καλύπτει το μοντέλο πέντε δυνάμεων του Porter, την ανάλυση ελκυστικότητας της αγοράς και την ανάλυση της αλυσίδας αξίας. Αυτά τα εργαλεία βοηθούν στη λήψη μιας σαφούς εικόνας της δομής του κλάδου και στην αξιολόγηση της ελκυστικότητας του ανταγωνισμού σε παγκόσμιο επίπεδο.

Επιπλέον, αυτά τα εργαλεία παρέχουν επίσης συνολική αξιολόγηση κάθε εφαρμογής / τμήματος προϊόντος στην παγκόσμια αγορά λύσεων ψηφιακής ταυτότητας.

Αναζητήστε την Αναφορά Έρευνας Αγοράς Global Digital Identity Solutions με αναλυτικό TOC στο https://www.valuemarketresearch.com/report/digital-identity-solutions-market

Τμηματοποίηση αγοράς

Ολόκληρη η αγορά λύσεων ψηφιακής ταυτότητας υποκατηγοριοποιήθηκε σε λύσεις, τύπο, τρόπο ανάπτυξης, μέγεθος οργανισμού και κλάδους. Η έκθεση παρέχει μια ανάλυση αυτών των υποομάδων σε σχέση με τη γεωγραφική κατάτμηση. Αυτή η ερευνητική μελέτη θα κρατήσει ενήμερο τον έμπορο και βοηθά στον εντοπισμό των δημογραφικών στόχων για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία.

Με λύσεις

 • Βιομετρικά
 • Μη Βιομετρικά

Ανά τύπο

 • Έλεγχος ταυτότητας με έναν παράγοντα

Έλεγχος ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων

Κατά τρόπο ανάπτυξης

Κατά μέγεθος οργανισμού

 • Μεγάλες επιχειρήσεις
 • Μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ)

Από Verticals

 • Τραπεζικές, Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες και Ασφάλειες (BFSI)
 • Λιανικό εμπόριο και ηλεκτρονικό εμπόριο
 • Κυβέρνηση και άμυνα
 • Φροντίδα υγείας
 • Πληροφορική (IT) και Telecom
 • Ενέργεια και χρησιμότητα
 • Άλλα (Εκπαίδευση, Βιομηχανία και ΜΜΕ και Ψυχαγωγία)

Περιφερειακή ανάλυση

Αυτή η ενότητα καλύπτει την περιφερειακή κατάτμηση που τονίζει την τρέχουσα και μελλοντική ζήτηση για αγορά λύσεων ψηφιακής ταυτότητας σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Επιπλέον, η έκθεση επικεντρώνεται στη ζήτηση για μεμονωμένο τμήμα εφαρμογών σε όλες τις εξέχουσες περιοχές.

Αγορά πλήρους παγκόσμιας έκθεσης έρευνας αγοράς ψηφιακών ταυτοτήτων στο https://www.valuemarketresearch.com/contact/digital-identity-solutions-market/buy-now

Σχετικά με εμάς:

Η Value Market Research ιδρύθηκε με το όραμα να διευκολύνει τη λήψη αποφάσεων και να ενδυναμώνει τους στρατηγικούς παρέχοντάς τους ολιστικές πληροφορίες για την αγορά.

Διευκολύνουμε τους πελάτες μας με ερευνητικές εκθέσεις κοινοπραξίας και προσαρμοσμένες ερευνητικές εκθέσεις σε 25+ βιομηχανίες με παγκόσμια και περιφερειακή κάλυψη.

Επικοινωνία:

Έρευνα αγοράς αξίας

401/402, TFM, Nagras Road, Aundh, Pune-7.

Μαχαράστρα, ΙΝΔΙΑ.

Τηλ: +1-888-294-1147

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: [email protected]

Ιστότοπος: https://www.valuemarketresearch.com

https://neighborwebsj.com/

Source