Ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για εμβόλια κορανοϊού στο Νότο

Ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για εμβόλια κορανοϊού στο Νότο

Έχει αναφερθεί ότι στη Νότια Κύπρο, τα ραντεβού τόσο για την πρώτη όσο και για τη δεύτερη φάση των εμβολίων κοραναϊού θα οργανωθούν στην ψηφιακή πλατφόρμα.

Ψηφιακή πλατφόρμα που δημιουργήθηκε για εμβόλια κορανοϊού στο Νότο

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Ελληνική Ραδιόφωνο, Ελληνική Έρευνα, Καινοτομία και Ψηφιακή Πολιτική Η Υπεύθυνη Γραμματεία διοργάνωσε συνέντευξη τύπου και έναν νέο τύπο Κορωνοϊόςανακοίνωσε την εισαγωγή της ψηφιακής πλατφόρμας για τον εμβολιασμό κατά του e.

Κατά συνέπεια, η πλατφόρμα αποτελείται από τρεις ενότητες: επιλέξιμα άτομα για τα οποία θα διοργανωθούν ραντεβού εμβολιασμού, κέντρα εμβολίων και κέντρο δεδομένων που θα λειτουργεί σε κεντρικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, η ποσότητα των διαθέσιμων εμβολίων, ο αριθμός των εμβολιασμένων και των μη εμβολιασμένων ατόμων θα παρακολουθούνται άμεσα και θα παραγγέλνονται εγκαίρως νέα εμβόλια.

Εν τω μεταξύ, ο Έλληνας Υπουργός Υγείας, Κωνσταντίνος Γιοάννου, συναντήθηκε με τα μέλη του Επιδημιολογικού Συμβουλευτικού Συμβουλίου σήμερα. Κορωνοϊός εξέτασε την τρέχουσα κατάσταση στη Νότια Κύπρο και την κατάσταση των νοσοκομείων.

Αναφέρθηκε ότι το Συμβουλευτικό Συμβούλιο θα ενημερώσει αύριο τον Πρόεδρο της Ελλάδας Νίκο Αναστασιάδη και το Συμβούλιο Υπουργών της Ελλάδας, το οποίο θα συνέλθει την Πέμπτη, θα αποφασίσει για πιθανό δεύτερο γενικό κλείσιμο.

Άλλα Νέα της ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΠΡΟΥ

.Source