Ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων για τη δεύτερη απόλυση του Προέδρου Τραμπ από τη θέση του

πανό99

Μια ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων άρχισε να απολύει τον Πρόεδρο Τραμπ για δεύτερη φορά και ορισμένα μέλη του Ρεπουμπλικανικού Κογκρέσου υποστηρίζουν την ανάπτυξη του Τραμπ. Πριν από την ψηφοφορία, οι φωτογραφίες της Εθνικής Φρουράς μέσα στο κτίριο του Κογκρέσου εξυπηρετήθηκαν από το πρακτορείο Reuters και AP.

ABD Τα σοκ κύματα του τσουνάμι που προκλήθηκαν από το συνέδριο των φανατικών του προέδρου Donald Trump στις 6 Ιανουαρίου εξαπλώνονται.

ABD Η Βουλή των Αντιπροσώπων ψήφισε για άλλη μια φορά σήμερα για να απολύσει τον Πρόεδρο Τραμπ.

Οι Δημοκρατικοί επιμένουν στην απόλυση του Τραμπ, ο οποίος θα παραδώσει την εντολή στον Τζο Μπάιντεν στις 20 Ιανουαρίου. Ορισμένοι Ρεπουμπλικάνοι βουλευτές ανακοίνωσαν επίσης ότι θα ψηφίσουν υπέρ της απόλυσης του Τραμπ.

πανό134

Τέλος, η Λίζ Τσένι, η τρίτη πιο ανώτερη Ρεπουμπλικανική στη Βουλή των Αντιπροσώπων, είπε ότι θα υποστηρίξει τη διαδικασία κατηγορίας. Liz Cheney, πρώην ABD Κόρη του αντιπροέδρου Ντικ Τσένι.

Ο Τσένι επέκρινε σκληρά τον Τραμπ: ABD Ο πρόεδρος του δεν είχε προδώσει τόσο πολύ το σύνταγμα. “Η Λίζ Τσανέι, νούμερο τρία στη Βουλή των Αντιπροσώπων του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, είπε: Θα ψηφίσω για την απόλυση του Τραμπ “, είπε.

Ο Jaime Herrera Beutler, εκπρόσωπος της πολιτείας της Ουάσινγκτον, ανακοίνωσε ότι θα ψηφίσει υπέρ της διαδικασίας καταγγελίας στη Βουλή των Αντιπροσώπων με το επιχείρημα ότι ο Τραμπ “παραβίασε τον όρκο του.

“Ο Αμερικανός Πρόεδρος προκάλεσε μια εξέγερση που είχε ως στόχο να σταματήσει την ειρηνική μετάβαση της εξουσίας από τη μία διοίκηση στην άλλη”, δήλωσε η Herrera Beutler.

Ο John Katko, ο Fred Upton και ο Adam Kinzinger είναι επίσης άλλα Ρεπουμπλικανικά μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων που δήλωσαν την υποστήριξή τους στη διαδικασία κατηγορίας.

Θεωρείται βέβαιο ότι η ψηφοφορία στη Βουλή των Αντιπροσώπων, όπου τα μέλη του Δημοκρατικού Κόμματος έχουν την πλειοψηφία, θα καταστραφεί εναντίον του Τραμπ. Έτσι, ο Ντόναλντ Τραμπ ABD Θα είναι ο πρώτος πρόεδρος που ξεκίνησε τη διαδικασία κατηγορίας δύο φορές στην ιστορία του.

Source