Ωροσκόπιο TikTok, το οποίο προβλέπει… κακή τύχη… | Δημοσιογράφος Κύπρος

Είναι αλήθεια ότι ο Altman έχει δώσει στο TikTok εξαιρετικά ακριβείς προβλέψεις για τα πάντα, από σεισμούς έως πολιτικά γεγονότα για μεγάλο μέρος του 2020, παρέχοντας στον αναγνώστη μια σε βάθος αλλά προσιτή ανάλυση σχεδόν κάθε τρέχουσας περίπτωσης. Η μέθοδος του είναι τώρα. Ακαδημαϊκός προσανατολισμός, τονίζοντας τις ιστορικές και φιλοσοφικές συνδέσεις της αστρολογίας, κάτι που λέει:

Όπως εξήγησε, εντάχθηκε στην πλατφόρμα Tik Tok τον Απρίλιο επειδή είχε πολύ περισσότερο ελεύθερο χρόνο λόγω της επιδημίας. Και παρόλο που δημοσιεύει τα αστρολογικά του βίντεο στο YouTube από το τέλος του 2018, ο Altman έγινε viral στο TikTok σχεδόν αμέσως, χάρη σε ένα χιουμοριστικό χιουμοριστικό βίντεο “γιατί μισώ κάθε σημάδι του ζωδιακού κύκλου”, αν και τα σχόλια ήταν εξαιρετικά αρνητικά.

Ο λογαριασμός του πλημμύρισε με ρητορική μίσους, που οδήγησε στον αποκλεισμό του μόνιμα, δημιουργώντας έναν εντελώς νέο λογαριασμό TikTok με ελαφρώς διαφορετικό στυλ τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Τότε απολύθηκα. “

Προφανώς, η απόφαση του Altman να αρχίσει να γράφει για την πολιτική παράλληλα με το πολιτικό του ελαφρύ περιεχόμενο είναι αυτό που ενίσχυσε τη φήμη του στο TikTok.

Απειλές για τη ζωή του – προικισμένη από τα αστέρια της Καμάλα Χάρις

Η μεγάλη επιτυχία του Maren Altman ακολούθησε αμέτρητες απειλές για τη ζωή του (!), Αλλά ο Altman είπε ότι δεν πρόκειται να σταματήσει. Στην τελική της ανάλυση, το χαοτικό και αμφιλεγόμενο 2020, είδε επισκέψεις από ανθρώπους που την εμπιστεύτηκαν για να βρουν λύσεις στα προβλήματά τους.

Και αυτό περιλαμβάνει ακόμη και πρώην σκεπτικιστές που λένε ότι εκπλήσσονται από την ακρίβεια των προβλέψεων των βίντεό του. “Πολλοί άνθρωποι έχουν φτάσει στο έδαφος με διαφορετικούς τρόπους φέτος. Οι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία της αστρολογίας επειδή είτε είναι μπερδεμένοι είτε έχουν κάποια δυσκολία. “Υπάρχει πολύ ελεύθερος χρόνος σε αυτήν την περίοδο, πολλοί άνθρωποι ψάχνουν στο Διαδίκτυο για απαντήσεις”, δήλωσε ο Altman, προσθέτοντας ότι η αναταραχή του 2020 έχει κάνει πολλούς να αναρωτηθούν “πώς είναι ο κόσμος μας έτσι;” Μπορώ να απαντήσω σε κάτι μέσω της αστρολογίας… Συνειδητοποιεί τη δομή της πραγματικότητας այս σε αυτήν τη δομή της ζωής. Η ίδια η αστρολογία δεν είναι ωροσκόπιο. Είναι σαν να συγκρίνουμε ένα μωρό παιχνίδι Fisher Price με ένα Tesla. Δεν είναι το ίδιο. Η πραγματική του μελέτη είναι εξαιρετικά χρήσιμη για την καλύτερη κατανόηση της δομής της πραγματικότητας, της επανάληψής της.

Δεδομένων των προκλήσεων του 2020, ποιοι είναι οι ορίζοντες για τα επόμενα δύο χρόνια; Ευτυχώς, ο Altman υποστηρίζει ότι τα πράγματα φαίνεται να γίνονται λίγο καλύτερα – αν και αυτό θα είναι μια σταδιακή τάση τα επόμενα χρόνια – ότι είμαστε στα πρόθυρα να εισέλθουμε σε μια νέα εποχή.

“Ποια θα είναι η πολιτική μοίρα του εκλεγμένου Αντιπροέδρου Καμάλα Χάρις;” «Ο Χάρις θα έχει μια δεκαετή« αιχμή »που ξεκινά κυριολεκτικά τον Δεκέμβριο, αυτό λέει πολλά», είπε ο Altman.

“Δεν θα εκπλαγώ αν ο τότε διοριστεί για την προεδρία και εκλεγεί μόνο επειδή είναι απίστευτα προφανές σε αυτόν στον αστρολογικό του χάρτη.”

Ο Άλτμαν υποστήριξε τη θεωρία με μια πρόβλεψη που έγινε αρχικά από τον κορυφαίο αστρολόγο AstroDim ότι η ζωή του Μπάιντεν θα κινδύνευε κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, αναφέροντας “ένα παράδειγμα αστρολογικής συσχέτισης που συμβαίνει κάθε 20 χρόνια.” Σύμφωνα με τον Altman, ιστορικά, κάθε φορά που συναντήθηκαν ο Δίας και ο Κρόνος, ένας Πρόεδρος «είτε πέθανε από φυσικά αίτια είτε σκοτώθηκε», με πιο αξιοσημείωτα παραδείγματα, φυσικά, τα παραδείγματα των Abraham Lincoln και John F. Kennedy.

Πηγή: Πρώτο τεύχος

Source