Όγκος, αξία, μελλοντικές προοπτικές στην αγορά των χοίρων των ΗΠΑ έως το 2026

Η Dec Research Inc. πρόσθεσε πρόσφατα μια έκθεση για την Swine Feed Market Analysis, η οποία ενθαρρύνει τους πελάτες να λαμβάνουν στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις και να κατανοήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της βιομηχανίας και τις επόμενες κινήσεις και στρατηγικές της αγοράς των βασικών παικτών. Η Swine Feed Market έχει κατάλληλες και επαληθεύσιμες πληροφορίες αγοράς που διεξάγονται στο τρέχον σενάριο. Επιπλέον, η έκθεση αγοράς παρέχει επίσης ιστορικό και μελλοντική ανάλυση μεγέθους, μεριδίων, εσόδων, CAGR, αξίας και όγκου. Το μέγεθος της παγκόσμιας αγοράς ζωοτροφών χοίρων ανήλθε σε xx δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2019 και αναμένεται να φτάσει σε αποτίμηση xx δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ έως το 2026, προχωρώντας με ρυθμό ανάπτυξης (CAGR) xx% κατά τη διάρκεια της περιόδου πρόβλεψης.

Αγορά χοιροειδών: Ανταγωνιστική ανάλυση

Η Ανταγωνιστική Ανάλυση είναι ένα από τα σημαντικά τμήματα της έκθεσης, συγκρίνοντας την πρόοδο των κορυφαίων εταιρειών που χρησιμοποιούν βασικές μετρήσεις όπως μερίδιο αγοράς, νέες εξελίξεις, παγκόσμια εμβέλεια, τοπικός ανταγωνισμός, τιμολόγηση και παραγωγή. Από τη φύση του ανταγωνισμού έως τις μελλοντικές αλλαγές στο τοπίο των πωλητών, η έκθεση προσφέρει ολοκληρωμένη ανταγωνιστική ανάλυση στην αγορά Swine Feed. Αναλύονται οι σημαντικότεροι ανταγωνιστές της αγοράς και ο ανταγωνισμός τους. Επιπλέον, η έκθεση εξετάζει επίσης τις πρώτες ύλες, τα κανάλια αλυσίδας εφοδιασμού, τα κανάλια πωλήσεων και τις ροές παραγωγής των σημαντικότερων παραγόντων της αγοράς.

Λάβετε δείγμα αναφοράς + Όλα τα σχετικά γραφήματα και γραφήματα (με ανάλυση COVID 19) στη διεύθυνση: https://www.decresearch.com/request-sample/detail/1437

Σημαντικοί βασικοί παίκτες που δραστηριοποιούνται στην αγορά: “BASF, Archer Daniels Midland, Lallemand, Chr Hansen, Novus International (Mitsui & Co. USA Inc.), Cargill, ABF plc (Wittington Investments), Royal DSM, Kent food, Alltech”

Τμηματοποίηση της αγοράς ζωοτροφών χοίρων:

Η έκθεση περιέχει το μέγεθος της αγοράς στην ιστορία και μια ετήσια πρόβλεψη όσον αφορά τις πωλήσεις (σε εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ). Για την περίοδο πρόβλεψης, οι εκτιμήσεις για όλα τα τμήματα, συμπεριλαμβανομένου του τύπου και της εφαρμογής, έχουν παρουσιαστεί σε περιφερειακή βάση. Εφαρμόσαμε έναν συνδυασμό προσεγγίσεων από πάνω προς τα κάτω και από κάτω προς τα πάνω στο μέγεθος της αγοράς και αναλύσαμε βασικές περιφερειακές αγορές, δυναμική και τάσεις για διαφορετικές εφαρμογές.

Περιφερειακή επισκόπηση της αγοράς ζωοτροφών χοίρων:

Βόρεια Αμερική – Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδάς | Ευρώπη – Ηνωμένο Βασίλειο, Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία και Γαλλία | Η Ασία-Ειρηνικός – Ινδία, Ιαπωνία, Κίνα, Αυστραλία, Σιγκαπούρη, Μαλαισία, Νότια Κορέα, Νέα Ζηλανδία και Νοτιοανατολική Ασία | Λατινική Αμερική – Βραζιλία, Αργεντινή, Μεξικό και υπόλοιπο LATAM | Μέση Ανατολή και Αφρική – Αφρική και Μέση Ανατολή (Σαουδική Αραβία, ΗΑΕ, Λίβανος, Ιορδανία, Κύπρος)

Στην έκθεση, οι εμπειρογνώμονες αναλύουν και προβλέπουν την αγορά των χοίρων σε τοπικό και εθνικό επίπεδο. Τα έσοδα από την αγορά της Βόρειας Αμερικής αναμένεται να σημειώσουν σημαντική ανάπτυξη, ακολουθούμενη από την ευρωπαϊκή αγορά. Η Βόρεια Αμερική έχει ένα σημαντικό μερίδιο της παγκόσμιας αγοράς καθώς αυξάνεται η κατανάλωση των προϊόντων Swine Feed. Λαμβάνοντας υπόψη όλους τους παράγοντες της αγοράς όσον αφορά τις περιφέρειες, το επίκεντρο της έκθεσης είναι η Βόρεια Αμερική, η Ευρώπη, η Ασία, ο Ειρηνικός, η Μέση Ανατολή και η Αφρική και η Νότια Αμερική. Μελετώνται οι επικρατούσες τάσεις και διάφορες ευκαιρίες σε αυτές τις περιοχές που μπορούν να πείσουν την ανάπτυξη της αγοράς κατά την προβλεπόμενη χρονική περίοδο.

Βασικές ερωτήσεις στην έκθεση:

 • Ποιο είναι το αναπτυξιακό δυναμικό της αγοράς των χοίρων;
 • Ποιο τμήμα προϊόντων θα έχει το μεγαλύτερο μέρος;
 • Ποια περιφερειακή αγορά θα πρωτοστατήσει τα επόμενα χρόνια;
 • Ποιο τμήμα εφαρμογών θα αναπτυχθεί βιώσιμα;
 • Ποιες ευκαιρίες ανάπτυξης θα μπορούσαν να προκύψουν στον κλάδο τα επόμενα χρόνια;
 • Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει η αγορά Swine Feed στο μέλλον;
 • Ποιες είναι οι κορυφαίες εταιρείες στην αγορά Swine Feed;
 • Ποιες είναι οι κύριες τάσεις που έχουν θετικό αντίκτυπο στην ανάπτυξη της αγοράς;
 • Ποιες στρατηγικές ανάπτυξης σκέφτονται οι παίκτες για να διατηρήσουν τη θέση τους στην αγορά;

Ευχαριστούμε που διαβάσατε αυτό το άρθρο, αν έχετε προσαρμοσμένες απαιτήσεις, ενημερώστε μας και θα σας προσφέρουμε την προσαρμοσμένη αναφορά σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Έρευνα DEC,

Τηλέφωνο: 1-302-846-7766

Χωρίς χρέωση: 1-888-689-0688

Διεύθυνση email: mailto:[email protected]

Διαβάστε τις περισσότερες αναφορές μας από άλλες φήμες πηγές:

 1. 4 Οδηγοί που περιγράφουν τις τάσεις της αγοράς τροφίμων και σνακ γάτας έως το 2025 | Η παγκόσμια αγορά γατών και σνακ είναι πιθανό να ξεπεράσει τη συνολική ετήσια αξία των 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ μέχρι το τέλος του 2025.
 2. Κορυφαίες 3 τάσεις που αναδεικνύουν το μέγεθος αγοράς των ινών ούλων έως το 2026 | Η αγορά ινών τσίχλας μπορεί να καταγράψει πάνω από 1,8 δισ. USD έως το 2026.
 3. 3 σημαντικές τάσεις που προωθούν την ανάπτυξη των ισοφλαβονών έως το 2025 | Η αγορά των ισοφλαβονών μπορεί να ξεπεράσει τα 35,2 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το έτος 2025.
 4. 4 Τάσεις που επηρεάζουν την ανάπτυξη της αγοράς των καρυκευμάτων έως το 2025 | Το μερίδιο της βιομηχανίας καρυκευμάτων της Ασίας-Ειρηνικού προβλέπεται να αυξηθεί σε περίπου 4,5% CAGR έως το 2025.

.Source