Όλα σχετικά με τη σύμβαση WhatsApp σε 8 ερωτήσεις …

Όλα σχετικά με τη σύμβαση WhatsApp σε 8 ερωτήσεις …

1) Τι είναι το συμβόλαιο WhatsApp;

Η δημοφιλής εφαρμογή WhatsApp θα τεθεί σε ισχύ στις 8 Φεβρουαρίου 2021 και σύμφωνα με τη δήλωση. Το WhatsApp θα μπορεί να μοιράζεται εύκολα δεδομένα χρηστών με το Facebook. Οι χρήστες που δεν αποδέχονται τη νέα συμφωνία απορρήτου δεν θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή μετά τις 8 Φεβρουαρίου 2021.

2) Ποια δεδομένα χρηστών μπορούν να συλλέξουν το WhatsApp;

Πληροφορίες λογαριασμού, μηνύματα, σύνδεσμοι, πληροφορίες κατάστασης, δεδομένα συναλλαγών και πληρωμών, υποστήριξη πελατών και άλλες επικοινωνίες, πληροφορίες χρήσης και εγγραφής, πληροφορίες συσκευής και σύνδεσης, πληροφορίες τοποθεσίας, cookie, πληροφορίες που παρέχουν άλλοι για εσάς (παρέχονται από τρίτους), παράπονα χρήστη (Παρέχεται από τρίτους.), Επιχειρήσεις στο WhatsApp (Παρέχεται από τρίτο μέρος.), Πάροχοι υπηρεσιών τρίτων (Παρέχονται από τρίτους.), Υπηρεσίες τρίτων (Παρέχονται από τρίτους.)

3) Ποιοι είναι οι όροι της σύμβασης WhatsApp;

Βοηθήστε στη βελτίωση των συστημάτων υποδομής και διανομής, – Κατανόηση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται οι υπηρεσίες μας ή οι υπηρεσίες τους, – Αύξηση της ασφάλειας, της ασφάλειας και της ακεραιότητας σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο Facebook. π.χ. ασφάλεια συστημάτων και καταπολέμηση ανεπιθύμητων μηνυμάτων, απειλών, καταχρήσεων ή παραβάσεων, – Βελτίωση των υπηρεσιών τους και της εμπειρίας σας από τη χρήση τους, π.χ. υποβολή προτάσεων για εσάς (π.χ. προτάσεις για φίλους, ομαδικούς συνδέσμους ή ενδιαφέρον περιεχόμενο), δυνατότητες και περιεχόμενο εξατομίκευση, βοήθεια για την ολοκλήρωση αγορών και συναλλαγών και προβολή σχετικών προσφορών και διαφημίσεων σε όλα τα προϊόντα της εταιρείας στο Facebook, – Παροχή ενοποιήσεων που σας επιτρέπουν να συνδυάσετε τις εμπειρίες σας στο WhatsApp με άλλα προϊόντα της εταιρείας στο Facebook

4) Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων ενημέρωσης έκανε δήλωση για το θέμα;

Για παράδειγμα, για να σας επιτρέψει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook Pay για να πληρώσετε για τις αγορές σας στο WhatsApp ή για να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο WhatsApp για να σας επιτρέψει να συνομιλήσετε με τους φίλους σας σε άλλα Εταιρικά Προϊόντα του Facebook, όπως το Portal.

Ο γίγαντας των κοινωνικών μέσων, προσπαθώντας να ξεπεράσει το μειωμένο ποσοστό χρήσης και τη δημοτικότητα του Facebook, εμπορεύοντας τα δεδομένα που παρείχαν οι χρήστες άλλων εταιρειών του ομίλου, ειδικά το WhatsApp, εξήγησε αυτήν την κατάσταση με τις ακόλουθες προτάσεις:

5) Τι πρέπει να κάνουμε για να διαγράψουμε τον λογαριασμό σας WhatsApp;

Για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας WhatsApp, πατήστε Επιλογές> Ρυθμίσεις> Λογαριασμός> Διαγραφή του λογαριασμού μου. Επιλέξτε τον κωδικό χώρας και εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Πατήστε Διαγραφή> ΔΙΑΓΡΑΦΗ. Όταν διαγράφετε τον λογαριασμό σας: Ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί από το WhatsApp. Το ιστορικό συνομιλιών στο τηλέφωνό σας θα διαγραφεί. Θα διαγραφείτε από όλες τις ομάδες WhatsApp.

6) Ποια εφαρμογή χρησιμοποιούν οι χρήστες που έχουν διαγράψει το WhatsApp;

Μετά το νέο συμβόλαιο ασφαλείας που προσφέρει η εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp στις ΗΠΑ στους χρήστες του, οι χρήστες στράφηκαν στην ρωσική εφαρμογή Telegram. Η εφαρμογή έχει πραγματοποιήσει περίπου 2,2 εκατομμύρια λήψεις.

8) Πόσες φορές έγινε λήψη του Telegram;

Το Telegram έχει πραγματοποιήσει περίπου 2,2 εκατομμύρια λήψεις, σύμφωνα με την εταιρεία ανάλυσης δεδομένων Sensor Tower. Ο Sensor Tower είπε ότι οι νέες εγκαταστάσεις του WhatsApp μειώθηκαν κατά 11% τις πρώτες επτά ημέρες του 2021 από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αυτό αντιστοιχεί σε περίπου 10,5 εκατομμύρια λήψεις παγκοσμίως.

7) τις συνθήκες υπό τις οποίες οι χρήστες πρέπει να δώσουν έγκριση για να συνεχίσουν με το WhatsApp να ενημερώνεται μέχρι σήμερα τη χρήση στην Τουρκία;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στον ιστότοπο του WhatsApp, μόνο οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) συγκαταλέγονται μεταξύ των χωρών που ονομάζονται Ευρωπαϊκή Περιφέρεια. Επομένως, για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε χρήστες WhatsApp στην Τουρκία σύμφωνα με τους όρους έγκρισης που ενημερώθηκαν έως τις 8 Φεβρουαρίου.

Οι ειδικοί δηλώνουν ότι οι χώρες της ΕΕ δεν περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κανονισμό, ο οποίος είναι “διπλό πρότυπο”, και το WhatsApp είναι “επιφυλακτικό” έναντι των χωρών της ΕΕ λόγω νομικών κανονισμών που περιλαμβάνουν αυστηρές κυρώσεις για την ασφάλεια των δεδομένων.

.Source