Όλοι είναι πάλι στο δρόμο!

πανό8

Αχμέτ UÇAR

ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ … Οι πολίτες, που σε μεγάλο βαθμό υπάκουαν στην απαγόρευση πλήρους απασχόλησης που επιβλήθηκε την Κυριακή, πήραν το δρόμο χθες με την αντίθετη προσέγγιση. Οι πολίτες έφυγαν από τα σπίτια τους, κρύβοντας πίσω από τη δικαιολογία ότι θα πήγαιναν στην αγορά, κρεοπωλείο και φαρμακείο για βασικές ανάγκες. οι δρόμοι γέμισαν ξανά με οχήματα. Κατά τη διάρκεια των διασταυρώσεων μεταξύ των περιοχών, η αστυνομία συνεχίζει την επιθεώρησή της Στο σημείο ελέγχου της Κερύνειας, παρατηρήθηκαν εργαζόμενοι που εργάζονταν κυρίως σε βασικούς τομείς, όσοι ήρθαν στο Κρατικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και πολίτες που επρόκειτο να καραντίνα ξενοδοχείων στην Κερύνεια.

Πολλοί άνθρωποι που δεν έχουν ακόμη κατανοήσει πλήρως τον κίνδυνο κοραναϊού γέμισαν τους δρόμους, αγνοώντας την απαγόρευση.

Οι πολίτες, οι οποίοι συμμορφώθηκαν σε μεγάλο βαθμό με την απαγόρευση της πλήρους ημέρας που επιβλήθηκε την Κυριακή, πήραν το δρόμο χθες με την αντίθετη προσέγγιση. Οι πολίτες έφυγαν από τα σπίτια τους, κρύβοντας πίσω από τη δικαιολογία ότι θα πήγαιναν στην αγορά, κρεοπωλείο και φαρμακείο για βασικές ανάγκες.

Μόλις τελείωσε η απαγόρευση της πλήρους ημέρας, οι δρόμοι γέμισαν ξανά με οχήματα χθες.

Η Λευκωσία είχε μια ζωντανή μέρα χθες, την τέταρτη ημέρα της απαγόρευσης πλήρους απασχόλησης, με την απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών σχετικά με την αύξηση των τοπικών υποθέσεων στη χώρα μας.

Εκτός από εκείνους που αντλούν χρήματα από ΑΤΜ, περπατούν στους δρόμους και τα πεζοδρόμια, ψωνίζουν για παντοπωλεία, η πυκνότητα των οχημάτων στους δρόμους επέστησε την προσοχή.

Η τερματική περιοχή της Λευκωσίας, οδό Küçük Kaymaklı Mustafa Ruso, φανάρια Yenişehir, οδός σούπερ μάρκετ Taşkınköy Devpa, η οδική διαδρομή όπου βρίσκεται το αθλητικό συγκρότημα Göçmenköy Atatürk και ο κύκλος του Gönyeli επέστησε την προσοχή.

Ενώ η αστυνομία επιθεωρεί τα σημεία εισόδου και εξόδου μεταξύ των διαμερισμάτων στον κύκλο του Gönyeli, κυρίως εργαζόμενοι που εργάζονται σε βασικούς τομείς, η Λευκωσία Dr. Παρατηρήθηκαν ασθενείς που ήρθαν στο κρατικό νοσοκομείο Burhan Nalbantoğlu και πολίτες που επρόκειτο να καραντίνα σε ξενοδοχεία στην Κερύνεια.

Ενώ οι αστυνομικοί, οι οποίοι προσπαθούσαν να εκπληρώσουν τα καθήκοντά τους παρά τον μικρό αριθμό τους, προσπάθησαν να ελέγξουν τις άδειές τους μέσω των κλειστών παραθύρων των οχημάτων, παρατηρήθηκε ότι το άγχος βίωσε ιδιαίτερα λόγω του ότι τα πρόσωπα επαφής άνοιξαν τα παράθυρά τους και μιλούσαν.

Την 4η ημέρα της απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Λευκωσία, ορισμένοι πολίτες απέσυραν χρήματα από ΑΤΜ.

πανό134

Παρά την απαγόρευση πλήρους απασχόλησης με την απόφαση του Συμβουλίου Υπουργών στο πλαίσιο της καταπολέμησης του κοροναϊού, υπήρχε πυκνότητα οχήματος στους δρόμους της Λευκωσίας.

Οι σωλήνες της αστυνομίας, που έστησαν σκηνές κοντά στον κύκλο του Mitre και έλεγξαν τις εισόδους και τις εξόδους μεταξύ των περιοχών, άλλαξαν.

Η πυκνότητα παρατηρήθηκε κατά τη μετάβαση μεταξύ των περιοχών.

Παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λευκωσία, οι άνθρωποι που περπατούσαν επέστησαν την προσοχή.

Οι αστυνομικοί της κυκλοφορίας, που έστησαν σκηνές κοντά στον κύκλο του Γωνυλίου, επιθεώρησαν τις εισόδους και τις εξόδους μεταξύ των συνοικιών ξανά χθες.

Source