“Όλοι μπορούν να είναι θετικοί τώρα”

Ο υπουργός Υγείας Dr. Ο Ali Pilli έκανε δηλώσεις σχετικά με την πορεία της επιδημίας του κοραναϊού, συνδέοντας το πρόγραμμα “Headline +” που δημοσιεύτηκε στο BRT μέσω τηλεφώνου.

Τονίζοντας ότι δεν πρέπει να υπάρχει τροφοδοσία κατά τη διάρκεια των επισκέψεων και κάποιος πρέπει να κάνει διαλείμματα καφέ-τσαγιού στους χώρους εργασίας, ο Pilli είπε, «Οι μάσκες βγαίνουν ειδικά κατά τη διάρκεια της εστίασης. Ρωτώ σε όλους. “Όλοι πρέπει να ακολουθούν τον κανόνα της μάσκας και της κοινωνικής απόστασης.”

Λέγοντας «Ο καθένας μπορεί να είναι θετικός αυτή τη στιγμή», είπε ο Πίλι, «Το άτομο που βλέπετε δίπλα σας μπορεί να είναι θετικό ακόμα κι αν δεν έχει παράπονα. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που βγαίνουν από τις επαφές “, χρησιμοποιώντας τις εκφράσεις,” Εάν δεν πάτε στη διασκέδαση για ένα μήνα και ακολουθήσετε τους κανόνες, δεν θα πεθάνετε. Αλλά αν δεν συμμορφώνεστε, μπορεί να χάσετε τη ζωή σας ».

Δηλώνοντας ότι η Ανώτατη Επιτροπή Μεταδοτικών Νοσημάτων συγκάλεσε περίπου στις 10:00 και συζήτησε τα μέτρα, ο Πίλι επεσήμανε ότι θα συνεχιστούν αυστηρά μέτρα για τη μετάβαση στο νότο της Κύπρου. Διαμαρτύροντας ότι τα μέτρα που ελήφθησαν δεν ακολουθήθηκαν, ο υπουργός Πίλι είπε, “Δεν μπορούμε να βάλουμε έναν αστυνομικό στο κεφάλι όλων.”

BRT

Source