“Όλοι συνειδητοποιούν την ευθύνη σας, διαφορετικά

Πρόεδρος του Κυπριακού Συλλόγου Εργολάβων Κατασκευών (KTİMB) Τζαφάρ ΓκουρκάφερΉταν προσκεκλημένος του προγράμματος με τίτλο «Headline» που παρουσίασε ο Elif Şen Çatal στην Κυπριακή τηλεόραση.

“Η πρώιμη εκλογή είναι η τελευταία ανάγκη”

Επίσημη Canaltayαξιολόγηση των «πρόωρων εκλογών», οι οποίες ήρθαν στην ημερήσια διάταξη με την απόρριψη της υποψηφιότητας για την προεδρία του κοινοβουλίου. Τζαφάρ ΓκουρκάφερΤόνισε ότι το τελευταίο πράγμα που απαιτείται κατά τη διάρκεια της πανδημικής περιόδου είναι «πολιτική αστάθεια».

Στον κόσμο ΚορωνοϊόςΕκφράζοντας ότι ο άνεμος της ομαλοποίησης έχει αρχίσει να φυσά με τα εμβόλια που αναπτύχθηκαν εναντίον της Τουρκίας, ο Gürcafer είπε, «Οι χώρες θα προσπαθήσουν να ρυθμίσουν τις οικονομίες τους που έχουν τραυματιστεί με το εμβόλιο. Τι κάνουμε? Χρειαζόμαστε συνεχώς πολιτική σταθερότητα. Ξεκινήσαμε να συζητάμε για ολόκληρο το σύστημα λόγω πολιτικών αστάθειας. «Παρακολουθούμε θέατρο στο κοινοβούλιο».

“ΟΙ ΑΤΤΕΡΝΕΙΑ ΔΕΝ ΑΦΥΛΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΛΥΣΗ”

“Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να μην βγει μέχρι να βρεθεί λύση στο κοινοβούλιο, όπως ακριβώς ο εκλογικός Πάπας στο Βατικανό”, δήλωσε ο Γκρουκάφερ, προσθέτοντας ότι οι πρόωρες εκλογές πρέπει να εγκαταλειφθούν. Δηλώνοντας ότι δεν πίστευε ότι οι βουλευτές θα μπορούσαν να προβλέψουν τι θα κοστίσουν οι πρόωρες εκλογές, ο Gürcafer συνέχισε ως εξής:

«Οι πρόωρες εκλογές σημαίνουν τη σπατάλη της θερινής περιόδου του 2021, την πτώχευση χιλιάδων επιχειρήσεων και την κατάρρευση των δημόσιων οικονομικών. Δεν είναι οι 50 βουλευτές που θα σχηματίσουν κυβέρνηση και θα μπουν ξανά στο κοινοβούλιο μετά τις εκλογές; Εάν επί του παρόντος υπάρχουν 50 βουλευτές στο κοινοβούλιο, εάν αισθάνονται υπεύθυνοι, θα πρέπει να λύσουν το πρόβλημα στο κοινοβούλιο. “

“ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΚΛΟΓΗ, ΑΦΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΤΤΙΚΝΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ!”

Δηλώνοντας ότι η ένταση στον επιχειρηματικό κόσμο και στο κοινό έχει αυξηθεί περισσότερο από ό, τι είναι απαραίτητο, ο Gürcafer είπε, “Εάν υπάρξουν πρόωρες εκλογές, οι 50 βουλευτές στο κοινοβούλιο δεν θα πρέπει να είναι ξανά υποψήφιοι.”

“Ενώ υπάρχουν τόσα πολλά προβλήματα στη χώρα, οι βουλευτές στο κοινοβούλιο πρέπει να βρουν μια λύση”, δήλωσε ο Gürcafer, “Δεν σας επέλεξαν οι άνθρωποι να κυβερνήσετε αυτήν τη χώρα, να δημιουργήσετε νόμο;” Δήλωσε ότι τώρα δεν είναι η ώρα να φέρουμε τον εγωισμό στην πρώτη γραμμή και πρόσθεσε:

“Οι άνθρωποι θα πάμε στο δρόμο”

«Τα συμβαλλόμενα μέρη, οι πληρεξούσιοι πρέπει να κάνουν ό, τι είναι σωστό για τη χώρα, ακόμα κι αν θέτουν σε κίνδυνο τις αρχές τους, ακόμη και αν πονάει. Διαφορετικά, θα αντιδράσουμε με τέτοιο τρόπο όπως ο επιχειρηματικός κόσμος και οι άνθρωποι που θα ρίξουμε τους ανθρώπους στους δρόμους. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν την ευθύνη. “

.Source