“Όποιος είναι Αρχάγγελος έχει … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Η μαύρη σελίδα που γράφτηκε χθες στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ, η οποία έμεινε εκτός των πρώτων έξι για πρώτη φορά μετά την εφαρμογή πλέι-οφ, ανέφερε τον εκπρόσωπο του μπλε-κίτρινου Νεκτάριου Πετεβίνου.

Μιλώντας στην κάμερα της Primetel, ο διευθυντής επικοινωνιών του APOEL τόνισε ότι όλοι στον Αρχάγγελο έχουν ευθύνη, ότι είναι μια σελίδα που κανείς δεν θα θέλει.

“Αυτή είναι μια σελίδα που κανείς στο APOEL δεν θα ήθελε να γράψει. Αυτό το γεγονός πρέπει να ληφθεί υπόψη. ” Πρέπει να φέρουμε αυτήν την ευθύνη μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. Θέλουμε να παίξουμε σήμερα և στα επόμενα παιχνίδια ως APOEL. Αυτή είναι μια σελίδα που δεν θα θέλαμε να είμαστε οι κύριοι χαρακτήρες. Και στρέφουμε ξανά σε όλους όσους ανήκουν στον Αρχάγγελο, γιατί όλοι έχουν ευθύνη. “

Πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι ο σύλλογος Λευκωσίας θα παίξει στο δεύτερο γκρουπ για πρώτη φορά, γιατί από το 2007, όταν έλαβαν χώρα τα πλέι οφ, ήταν παρόν στο ισχυρό γκρουπ և, στην πραγματικότητα, κατάφερε να κερδίσει τον τίτλο όλα ο χρόνος εκτός από τη σεζόν 2008-2012.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Source