“Όσοι αρνούνται να εμβολιαστούν είναι προδότες, συνεργάζονται με τον εχθρικό δολοφόνο”

Ο κ. Ανδρέας Ράουνας, 84, η κα Παναγιώτα Λοϊζού-Φιλακτάν, 88, Διευθύντρια του Οίκου Συνταξιοδότησης Λευκωσίας, κ. Ο Άθως Μάτσα ήταν ο πρώτος πολίτης που έλαβε το εμβόλιο στη Λευκωσία σήμερα. COVID:-19:

Εκφράζοντας τη χαρά του ότι ήταν ένας από τους πρώτους που έλαβαν το εμβόλιο, ο κ. Raunas, κάτοικος του Οίκου Αποχώρησης Λευκωσίας, ευχήθηκε ότι όλα θα πάνε ομαλά στο εγγύς μέλλον και κάλεσε όλους τους πολίτες να εμβολιαστούν, περιγράφοντας “μόνο αυτή η ενέργεια μπορεί να καταστρέψει τον κοραναϊό.” : Είναι αδύνατο, λέει, για μερικούς να παλεύουν για το καλό μας, για να είμαστε αντίπαλοι τους.

«Όποιος αρνείται να εμβολιαστεί είναι προδότης, γιατί ένας δολοφόνος συνεργάζεται με τον εχθρό», είπε ο κ. Raunas.

«Όλοι όσοι έχουν επιλέξει να εμβολιαστούν», συνέχισε, «γνωρίζει ότι μπορεί να υπάρχουν κάποιες παρενέργειες ή παρενέργειες, αλλά« αν ο κοροναϊός σας χτυπήσει, θα σας πάρει πίσω ». «Ελπίζω ότι όλοι εμβολιάζονται, τότε μαζί θα νικήσουμε τον κοροναϊό. “Εάν άλλοι εργάζονται για το καλό και άλλοι αγωνίζονται για αυτό, τότε δεν υπάρχει λύση για μένα”, είπε ο κ. Raunas.

Τέλος, ευχαρίστησε την Ευρωπαία Επίτροπο Υγείας, Στέλλα Κυριακίδου, την Υπουργό Υγείας, και όλους όσους εργάζονται για τη διαχείριση της επιδημίας, ως αποτέλεσμα της οποίας «η Κύπρος σήμερα σηματοδοτεί μια ιστορική ημέρα για όλους μας με εμβολιασμούς».

Source