Όσο για την υγεία της Κάτια. Θα επιστρέψω … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Τα σχόλια της συζύγου της Katia Tarabanco του ηλίθιου του Pericles Condilatos για τον Pronos.

Η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία είχε έρθει σε επαφή με την Katya ως πρώην μέντορας του GNTM, ήταν μαζί μας τη Δευτέρα το πρωί και ανακάλυψε ότι είχε έρθει σε επαφή μαζί του λίγο πριν μπει στο Survivor.

Ταυτόχρονα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε ότι ο Περικλής Κοντυλάτος έχει λάθος για το γεγονός ότι η Κάτια δεν έχασε βάρος.

“Διαφωνώ έντονα μαζί της ότι η Κάτια δεν έχασε βάρος. «Ήταν πολύ αδύναμος όταν μπήκε στο παιχνίδι, μένει», είπε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αργότερα αποκάλυψε ότι τον είχε δει λίγο πριν την έναρξη του Survivor.

“Η Katya και εγώ μιλήσαμε την τελευταία μέρα πριν πάρουμε τα κινητά τους. Του έστειλα “καλή τύχη”.

Μου αρέσει πάρα πολύ η Katia, όπως όλα τα παιδιά στο GNTM. Αυτές ήταν οι τελευταίες κλήσεις.

Ήταν ήδη αδύναμος και ταλαιπωρημένος επειδή είχε τον Ταλασολίκο.

Ήμουν σίγουρος ότι θα πήγαινε καλά. “Η Κάτια ήταν επίσης κορίτσι του GNTM, αυτόνομη, δεν επέτρεπε σε άλλους να παρεμβαίνουν”, είπε η Έλενα Χριστοπούλου στον Πρόνο.

Κοίτα τι είπε.

https://www.youtube.com/watch?v=tvMv7XS5Fjo:

Η Katia Tarabanko ήταν εκτός γηπέδου κατά τη διάρκεια της εκπομπής Survivor χθες το βράδυ, καθώς η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να ανταγωνιστεί και να προσφέρει νίκες στην ομάδα της. Λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα, ο Γιώργος Λιάνος παρατήρησε ότι το διάσημο μοντέλο ήταν βραχνό, απαντώντας ότι μπορεί να έχει κρυώσει λίγο. Στη διαδικασία, η κατάστασή της φάνηκε να επιδεινώνεται καθώς ο κτηματομεσίτης ανακοίνωσε ότι είχε μεταφερθεί σε κλινική.

Η Κάτια έμεινε στην κλινική, όπου πέρασε τη νύχτα με όλους τους συμπαίκτες της, της εύχεται μια γρήγορη επιστροφή στην παραλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ.

Σήμερα το πρωί, στο σόου της Κατερίνας Κινουργούιου, ο Ίανς Πουλόπουλος παρουσίασε τη δική της έκθεση για την παίκτη της διάσημης ομάδας, ενώ είπε επίσης αν θα την δούμε να επιστρέφει στο σημερινό επεισόδιο.

“Η Κάτια ένιωσε πολύ πεινασμένη λόγω της γενικής κατάστασης και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. “Θα επιστρέψει σήμερα και θα πολεμήσει κανονικά”, δήλωσε ο δημοσιογράφος.

https://www.youtube.com/watch?v=J6l0vpaKvUo:

Source