Όταν βγήκε για να παρακολουθήσει τη φωτιά και κάπνιζε, του επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 150 TL

Εκδήλωση περίπου 21:00 χθες το βράδυ Προύσατου Οσμανγκάζι ανάλογα με το νομό Γκουουντέπε συνέβη στη γειτονιά. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που ελήφθησαν, ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα του σπιτιού του Doğan G. για άγνωστο λόγο.

Συνειδητοποιώντας την κατάσταση ως φλόγες και καπνός περιβάλλουν το σπίτι Ντόγκαν Γ. και η οικογένειά του ενημέρωσε τους πυροσβέστες. 3 πυροσβέστες που ήρθαν στη σκηνή, παρενέβησαν και πήραν τον έλεγχο της φωτιάς.

5 άτομα που επλήγησαν από τον καπνό λόγω πυρκαγιάς, από τις ιατρικές ομάδες που έφτασαν στη σκηνή Κρατικό Νοσοκομείο Çekirgeαφαιρέθηκε.

Λόγω πυρκαγιάς δεκάδες περίεργοι πολίτες, Παραβλέποντας τον περιορισμό, βγήκε στο δρόμο.

Οι αστυνομικές ομάδες προειδοποίησαν επανειλημμένα το περίεργο πλήθος να εισέλθει στα σπίτια τους. Ένας πολίτης χωρίς μάσκα που ονομάζεται ΕΚ τσιγάρο Αφού έπινε και παρακολουθούσε τη φωτιά, προειδοποιήθηκε από τις αστυνομικές ομάδες.

EK που δεν ακούει την προειδοποίηση των ομάδων και συζητά »Δεν τηρούνται οι περιορισμοί της απαγόρευσης της κυκλοφορίας«για το έγκλημα 3 χιλιάδες 150 TL πρόστιμο Εγινε. Αυτές οι στιγμές καταγράφηκαν από τις κάμερες. Η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

.Source