Όταν είδε τη βοήθεια της μητέρας του μπροστά από την πόρτα στον Τύπο,

Μήνυσε την Ερυθρά Ημισέληνο όταν είδε το «πρόσωπο βοήθειας της μητέρας του μπροστά από την πόρτα»

Ένας πολίτης που κατοικούσε στην περιοχή Iskele και Dipkarpaz που έφτασε στην Κυπριακή Ταχυδρομία αναστατώθηκε όταν είδε τη φωτογραφία της μητέρας του, η οποία τραβήχτηκε ενώ έλαβε βοήθεια, στον Τύπο και στη συνέχεια εξαγριώθηκε … Ο πολίτης μήνυσε την Ερυθρά Ημισέληνο που πρόσθεσε αυτή τη φωτογραφία στο δελτίο τύπου …

Μήνυσε μήνυση της Τουρκικής Ερυθράς Ημισελήνου όταν είδε το πρόσωπο της μητέρας του να λαμβάνει βοήθεια μπροστά από την πόρτα »στον Τύπο

Η επισιτιστική βοήθεια που ξεκίνησε από την Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνο της Βόρειας Κύπρου για τα θύματα της επιδημίας συνεχίζεται.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα προβλήματα από αυτή την άποψη.

Ένας από αυτούς στέλνει «φωτογραφίες από τα πρόσωπα των ανθρώπων που έχουν βοηθήσει» στα δελτία τύπου όπου η Τουρκική Ερυθρά Ημισέληνος παρέχει βοήθεια.

Όταν αυτή η «ανευθυνότητα» συνδυάζεται με την «απροσεξία» σε ορισμένα όργανα των μέσων ενημέρωσης, μπορεί να προκύψουν ταπεινωτικές καταστάσεις.

Κυπριακό Ταχυδρομείο »Ένας πολίτης που ζει στην περιοχή Iskele-Dipkarpaz, ο οποίος έφτασε στο κέντρο της πόλης, αναστατώθηκε όταν είδε τη φωτογραφία της μητέρας του να τραβήχτηκε στην πόρτα τις προάλλες και στη συνέχεια εξαγριώθηκε.

Cyprus PostΜιλώντας στον, ο πολίτης δήλωσε ότι μήνυσε την Ερυθρά Ημισέληνο και ξεκίνησε μια νομική διαδικασία εναντίον άλλων οργάνων των μέσων ενημέρωσης που διέδωσαν αυτήν τη φωτογραφία με μια δεύτερη απροσεξία.

Ο Πολίτης είπε, “Κανείς δεν μπορεί να διαδώσει το πρόσωπο ενός ατόμου που λαμβάνει βοήθεια … Έχουμε ξεκινήσει μια νομική διαδικασία ενάντια σε αυτήν την ανευθυνότητα.”

.Source