Όταν επιστρέφετε από εταιρεία καραντίνας … | Δημοσιογράφος Κύπρος

Μόλις οι Τουρκοκύπριοι εργάτες επέστρεψαν από τις κενές περιοχές όπου εργάζονται, οι Τουρκοκύπριοι εργάτες επέστρεψαν σήμερα.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του Κυπρίου, οι Τουρκοκύπριοι εργαζόμενοι στις ελεύθερες περιοχές διέσχισαν τον αποκλεισμό του Αγίου Δομέτιου το πρωί για να επιστρέψουν στη δουλειά, αλλά θα αποκοπούν από τις οικογένειές τους επειδή δεν θα επιστρέψουν στο σπίτι όταν επιστρέψουν. αλλά θα βρίσκονται σε καραντίνα σε μέρη που ορίζονται από την “κυβέρνηση”

Υπάρχουν ορισμένοι στον ιστότοπο που διαμαρτύρονται ότι το ίδιο καθεστώς δεν ισχύει για αυτούς όπως και για τους εργαζόμενους στο Payla, το Basere και το Pergamon, δηλαδή να περνούν οδοφράγματα με αρνητικό PCR κάθε 72 ώρες.

Παραπονιούνται επίσης ότι κάθε φορά που συμβουλεύονται αξιωματούχους της κυβέρνησης, τους δίνεται μια ημερομηνία, η οποία αλλάζει την επόμενη μέρα.

Αναφέρεται ότι τη Δευτέρα οι εργαζόμενοι στις ελεύθερες περιοχές πραγματοποίησαν διαδήλωση διαδήλωσης στα κατεχόμενα εδάφη με ένταση έξω από το “κοινοβούλιο” σε μικρά επεισόδια. Απαίτησαν αρνητικές μεταβάσεις PCR κάθε 72 ώρες, ενώ η Επιτροπή Επιδημιολόγων του Υπουργείου Υγείας αποφάσισε να περιορίσει τα περιοριστικά μέτρα κατά τη διάρκεια της νύχτας έως τις 15 Ιανουαρίου, να επιστρέψει την καραντίνα σε όσους διασχίζουν ελεύθερες ζώνες και να επιστρέψει στα κατεχόμενα εδάφη.

Πηγή: KYPE

Source