Όταν η σειρά Once Upon a Time Κύπρος άγγιξε τη σφαγή, όλα μπλέχτηκαν! Η σφαγή Bloody Tub έκανε εκατομμύρια ανθρώπους να κλαίνε ελεύθερα!

Το Once Upon a Time in Cyprus έδωσε μια τέτοια σκηνή στο τελευταίο επεισόδιο που το κοινό στην οθόνη ήταν κλαμμένο. Η σειρά, που μεταδόθηκε από την TRT και έφτασε σε ένα ευρύ κοινό μόλις βγήκε, έδειξε σύντομα την επίδρασή της στις τηλεοράσεις.

Κάποτε στην Κύπρο προσαρμόστηκε στην φρικτή σφαγή στην Κύπρο, λέει για τους οδυνηρούς καιρούς που έχουν μια τραγική ιστορία για την ανθρωπότητα. Η σειρά Once Upon a Time Κύπρου, η οποία συναντήθηκε με το επεισόδιο της καρδιάς, πνίγηκε το κοινό σε δάκρυα με μια σκηνή προσαρμοσμένη από την πραγματική ζωή.

Κάποτε, Κύπρος-ταινία-set-first-frames-1612862123-4887.jpg

Το σενάριο των τηλεοπτικών σειρών Once Upon a Time Κύπρου με πρωταγωνιστές τους Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir και Devrim Saltoğlu είναι γραμμένο υπό το φως της ιστορίας. Δρ. Η τηλεοπτική σειρά Once Upon a Time in Cyprus, η οποία αντικατοπτρίζει την επίθεση της συζύγου του Ταγματάρχη Nihat İlhan και τριών παιδιών, στις οθόνες έδειξε την ακραία αιματηρή βία στο κοινό.

jpg

Με τη σημαντική ιστορία του, Once Once a Time in Cyprus, το δεύτερο επεισόδιο του οποίου μόλις δημοσιεύτηκε, μπήκε στη σύνοδο κορυφής από τη σύνοδο κορυφής έως την εβδομάδα χωρίς να επηρεαστεί από τον πρόσφατο διαγωνισμό βαθμολογίας. Με την ιστορία της που δημιουργήθηκε με τα γεγονότα της ιστορίας, η σειρά Once Upon a Time in Cyprus καταφέρνει να κλειδώσει το κοινό στην οθόνη. Στο οδυνηρό δεύτερο επεισόδιο, η σειρά Once Upon a Time Cyprus, που αφήνει όλους σε δάκρυα με τη σκηνή της βίας, ακολουθείται με ενδιαφέρον.

Τι συνέβη στη σειρά;

Η σειρά Once Once a Time Cyprus, η οποία βρίσκεται στην ατζέντα των κοινωνικών μέσων με τη σκηνή της, είναι το σύμβολο της σφαγής. Η σύζυγος του Ταγματάρχη Nihat İlhan και τρία παιδιά δέχτηκαν επίθεση στις οθόνες. Η οικογένεια, πυροβολήθηκε στο μπάνιο του σπιτιού τους, ένιωσε οδυνηρά συναισθήματα στις καρδιές όλων. Το σπίτι, όπου έγινε αυτή η αγριότητα στις οθόνες 59 χρόνια μετά το περιστατικό, αποκαλύπτει την αιματηρή ιστορία της ανθρωπότητας ως το «Μουσείο Βαρβαρότητας» σήμερα.

Source