Όταν το αποτέλεσμα άλλαξε, το μπόνους ήταν στο κουπόνι στοιχήματος, πήρε τα χρήματά του μέσω του δικαστικού αγώνα.

Το 13ο τμήμα του Ανώτατου Εφετείου αποφάσισε να καταβάλει μπόνους στα έξι κερδισμένα κουπόνια των Γκανίων λόγω της μεταγενέστερης επίσημης αλλαγής στις ιπποδρομίες.

Καθηγητής Δρ. Σύμφωνα με το περιστατικό που ανέφερε ο Erol Ulusoy στη γωνία του, ένα άτομο έπαιξε έξι κομμάτια ganyan για την ιπποδρομία στο ιππόδρομο Veliefendi στην Κωνσταντινούπολη.

Ο παίκτης που έπαιξε έξι, γνώριζε σωστά όλους τους νικητές των πρώτων πέντε αγώνων. Στο τελευταίο τρέξιμο, το άλογο, το οποίο προέβλεψε ότι θα έρθει πρώτο, τερμάτισε τον δεύτερο αγώνα.

Με την ανίχνευση του ντόπινγκ στο πρώτο άλογο, το Συμβούλιο των αγωνιστών δήλωσε το άλογο που ήρθε δεύτερο ως νικητής του αγώνα. Ωστόσο, το Jockey Club of Turkey, οι πληρωμές με κουπόνια χτυπούν το τζάκποτ. Ο πολίτης που έκανε ένα στοίχημα υπέβαλε αίτηση στο δικαστήριο.

Το δικαστήριο αρνήθηκε

Απορρίπτοντας την υπόθεση, το δικαστήριο επεσήμανε το άρθρο 4 των κοινών στοιχημάτων ιπποδρομιών. Το άρθρο λέει: “Η αλλαγή των αποτελεσμάτων του αγώνα για οποιονδήποτε λόγο μετά την ημέρα του αγώνα δεν αλλάζει τα αποτελέσματα των αγώνων και τα νομισματικά αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν κατά την τρέχουσα ημέρα από την άποψη των κοινών στοιχημάτων και δεν μπορεί να γίνει καμία σχετική αξίωση.”

«Υπάρχει αντίφαση»

Στη συνέχεια, η υπόθεση εφέστηκε. Το 13ο πολιτικό τμήμα του Ανώτατου Εφετείου υπενθύμισε στην απόφασή του ότι μια επίσημη αλλαγή έγινε μετά τον αγώνα.

Κύκλος, «Είναι αντιφατικό ότι το μπόνους δεν αλλάζει ανάλογα με το αλλαγμένο αποτέλεσμα, αν και το αποτέλεσμα αλλάζει σύμφωνα με το κράτος δικαίου που επιτρέπει την αλλαγή του αποτελέσματος αγώνα αν είναι απαραίτητο» εκφράζεται.

Στην απόφαση, δηλώθηκε ότι το άρθρο του κανονισμού θα πρέπει να έχει συνέπειες όσον αφορά το νάρπασμα και ότι οι αρνητικές συνέπειες για το άτομο που έκανε το στοίχημα θα οδηγούσε στον αδικαιολόγητο πλουτισμό του εναγομένου.

Το Ανώτατο Δικαστήριο βρήκε τον παίκτη σωστό, το μπόνους καταβλήθηκε επίσης.

.Source