Όχημα μεταφοράς χρημάτων ληστεύθηκε από 4 μάσκες χιονιού στο Βερολίνο

Αναφέρεται ότι ένα όχημα μεταφοράς χρημάτων στο Βερολίνο, την πρωτεύουσα της Γερμανίας, ληστεύτηκε από 4 άτομα που φορούσαν μάσκες σκι ενώ τα χρήματα τοποθετούσαν σε ΑΤΜ.

Σύμφωνα με δήλωση της αστυνομίας του Βερολίνου, δύο φύλακες ηλικίας 37 και 60 ετών έβαλαν κουτιά μετρητών σε ένα καρότσι μπροστά από μια τράπεζα στην οδό Kurfürstendamm, έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της πόλης, για να βάλουν χρήματα σε ΑΤΜ.

Όταν τα χρηματοκιβώτια τοποθετήθηκαν στο καροτσάκι, 4 άτομα που βγήκαν από ένα όχημα που στέκεται μπροστά από την τράπεζα επιτέθηκαν στους φρουρούς.

Οι ληστές, οι οποίοι πήραν τα όπλα τους από τους φρουρούς χρησιμοποιώντας δακρυγόνα, έπειτα φόρτωσαν το κουτί μετρητών τους στο αυτοκίνητο και έφυγαν από τη σκηνή.

Το όχημα που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία βρέθηκε αργότερα πυρκαγιά στην οδό Bessemer στην περιοχή Schöneberg.

Η αστυνομία δήλωσε ότι οι φρουροί ασφαλείας που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της ληστείας αντιμετωπίστηκαν στο νοσοκομείο και ότι η έρευνα για το περιστατικό συνεχίζεται.

Στο υλικό που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια του περιστατικού, φαίνεται ότι 4 ληστές που φορούσαν πορτοκαλί ρούχα καθαρισμού και μάσκες σκι έφυγαν αφού γέμισαν τα κουτιά χρημάτων τους με ένα σάκο.

.Source