Όχι … η ΑΕΚ σηκώνει το κεφάλι της

Υπάρχει ανησυχία στις τάξεις του NPP. Μετά τις ήττες εναντίον της Ομόνοιας և AEL, η ομάδα της Λάρνακας είδε ότι η Ένωση κέρδισε εναντίον τους. Έτσι, η ομάδα της Λάρνακας αγνοεί πόντους νίκης το 2021, καθώς μετράει τρεις ήττες σε ίσο αριθμό αγώνων.

Υπάρχει απογοήτευση και άγχος στην ΑΕΚ, αλλά ο χρόνος τελειώνει καθώς οι ευθύνες της ομάδας “περνούν”. Στο πλαίσιο του επόμενου 15ου αγώνα, ο επόμενος αντίπαλος της Λάρνακας είναι ο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας την Τετάρτη (13/01).

Είναι προφανές ότι πρόκειται για έναν πολύ δύσκολο αγώνα … μετά τη νίκη της ψυχολογίας … που έδωσε ο Σάββας Πουσαϊτίδης στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σοφρόνης γνωρίζει ότι η ομάδα του πρέπει να αναδιοργανωθεί αμέσως – αυτό θα προσπαθήσει να κάνει. Η ανάκαμψη θα πραγματοποιηθεί σήμερα ,, στην πραγματικότητα, η προετοιμασία θα τελειώσει ένα προς ένα την Τρίτη (12/01).

Ο Κύπριος προπονητής, ωστόσο, ανησυχούσε για την παραχώρηση στόχων από την ομάδα του σε συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα. “Γράφει όλα όσα μπαίνουν”, δήλωσε ο Σοφρόνης Αυγουστί, ο οποίος στην πραγματικότητα ανακοίνωσε μια αμυντική γραμμή, ειδικά στον “Άσο”

Στην πραγματικότητα, οι ειδήσεις που εμφανίστηκαν στον Τύπο τις τελευταίες ώρες μιλούν για το ενδιαφέρον της ομάδας της Λάρνακας στον Απόλλωνα Τζόελ Μολ, ο οποίος δεν συμπεριλήφθηκε στη λίστα μετά τη διαγραφή του λόγω τραυματισμού. Εάν συμβεί αυτό, ο Tonio πιθανότατα θα είναι εκτός ομάδας, αλλά πρέπει να βρεθεί ένας τρόπος για να τερματίσει ομαλά το συμβόλαιό του.

Source