“Όχι” στις συναντήσεις ζευγαριών από διαφορετικές επαρχίες, λέει το υπουργείο [ΒΙΝΤΕΟ]

Η Μαργαρίτα Κυριακού, εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, απάντησε στις ερωτήσεις των πολιτών σχετικά με τα νέα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση από χθες μέσω της παρέμβασής της στην εκπομπή ANT1 «Mera Mesimer».

Σύμφωνα με την κυρία Κυριάκου, σε περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι στο φάσμα του αυτισμού πρέπει να κινηθούν ή να περπατήσουν ή πρέπει να κινηθούν με τον σύντροφό τους, δεν χρειάζεται να σταλεί ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:,

Σημειώστε ότι δεν χρειάζεται να σταλεί ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: όταν οι γονείς μετακινούν τα παιδιά τους σε ανοιχτά νηπιαγωγεία: νηπιαγωγεία.

“Δεν είναι απαραίτητο ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: αν στο δρόμο για το σπίτι από τη δουλειά θέλουμε να πάμε στο σούπερ μάρκετ ή να σταματήσουμε σε ένα φούρνο ή σταυρό γρήγορα δοκιμή:“Ή να αγοράσω κάποια αγαθά”, πρόσθεσε.

Επίσης, δεν χρειάζεται να στείλουμε ΓΡΑΠΤΟ ΜΗΝΥΜΑ: cases Σε περιπτώσεις όπου το κατοικίδιο ζώο μας πρέπει να περπατήσει ή να παίξει αθλήματα σε απόσταση 500 μέτρων από το σπίτι μας.

Ζητήθηκε να σχολιάσει τις περιπτώσεις στις οποίες επιτρέπεται η μετάβαση από τη μια περιοχή στην άλλη, εξήγησε ότι “επιτρέπεται στην παραλία για αθλητικούς σκοπούς, αλλά για άτομα που ζουν σε περιοχές όπου δεν έχουν πρόσβαση στην παραλία. Με άλλα λόγια, ένας κάτοικος της Λεμεσού, για παράδειγμα, δεν μπορεί να μετακομίσει στη Λάρνακα για αθλητικούς σκοπούς, στην παραλία της Λάρνακας. Ωστόσο, ένας κάτοικος Λευκωσίας επιτρέπεται να μετακομίσει στην Αμμόχωστο για να κολυμπήσει ή να παίξει στην παραλία. “

«Επιτρέπεται», συνέχισε, «να φροντίζει ανθρώπους που δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν». ότι: που χρειάζονται προστασία. Σε γενικές γραμμές, σε αυτές τις περιπτώσεις, επιτρέπεται η μετακίνηση μεταξύ περιοχών. “

Στο ζήτημα των ζευγαριών που ζουν σε διαφορετικές επαρχίες Μπορούν να συναντηθούν, είπε η κυρία Kiriaku, “Δυστυχώς, εκτός από τους λόγους που αναφέρθηκαν παραπάνω, ότι κάποιος μπορεί να κινηθεί, αυτό δεν πέφτει, οπότε, δυστυχώς, θα πρέπει να χάσουν τη σχέση τους για μερικές ημέρες.”

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί όλες τις απαντήσεις στις ερωτήσεις των θεατών του προγράμματος ANT1 “Mera Mesimer”.

https://www.youtube.com/watch?v=n1991vYkUvU:

Source