Ύποπτοι ληστείας θα κρατηθούν για 3 ημέρες

Οι ύποπτοι ληστείας κρατούνται για 3 ημέρες

Τρεις άνθρωποι συνελήφθησαν και μεταφέρθηκαν στο δικαστήριο για το έγκλημα ληστείας που έλαβε χώρα στη Λευκωσία, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι ήταν οι καταζητούμενοι.

Ύποπτοι ληστείας θα κρατηθούν για 3 ημέρες

Νάντι Μπαχάδι

ΕΝΑ-
ΕΝΑ
Α +

Οι Muhannad Yazeed Elayan Elfauri, Feras Nourddin Sassi Jaluta και Abubaker Mohammed Elsaeiti, οι οποίοι βρέθηκαν ότι έχουν διαπράξει ληστεία με ξυλοδαρμό του Monaf Alhakim και ζημιά στο όχημά του στο Ortaköy της Λευκωσίας, παραπέμπονται σήμερα ενώπιον δικαστή στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας.

Το δικαστήριο αποφάσισε ότι οι ύποπτοι πρέπει να κρατηθούν για 3 ημέρες στην πρώτη θέση λόγω της έρευνας που διεξήχθη.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι υπήρχαν άτομα που εμπλέκονται στο περιστατικό, αλλά των οποίων οι ταυτότητες δεν έχουν ακόμη εντοπιστεί.

ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΔΥΣΚΟΛΙΟΥ

Την 1η Ιανουαρίου 2021, περίπου 00.30 στο Ortaköy, μπροστά από την επιχείρηση Burger King στη Λευκωσία, ο ήρεμος καταγγέλλων Monaf Alhakim, ύποπτος για τις Feras Nourddin Sassi Jaluta, Abubaker Mohammed Elsaeiti και Muhannad Yazeed Elayan Elfauri και άτομα που δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί. Οι δύο μπροστινοί λαμπτήρες, οι δύο πίσω λαμπτήρες, ο πίσω χώρος αποσκευών και οι δύο καθρέφτες πίσω του οχήματος με την πινακίδα JK 865, η οποία χτυπήθηκε σοβαρά και χρησιμοποιήθηκε, έσπασαν σκόπιμα και παράνομα και υπέστησαν βλάβες από τα μετρητά και το κινητό τηλέφωνο 150 TL της Alhakim. ανακοίνωσε ότι πήρε το έγκλημα της ληστείας.

Η αστυνομία συνεχίζει να εξετάζει τα βίντεο στην περιοχή στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε.

Άλλες ειδήσεις FORENSIC NEWS

.Source