🇬🇷🇨🇾 Έλληνες και Κύπριοι αστέρες ξεκινούν τη δουλειά τους στην ετήσια παράσταση πασαρέλας MAD TV

Έκαναν τη δουλειά τους με την πιο έντονη νέα εμφάνιση που η Ελλάδα και η Κύπρος μπορούν να εξυπηρετήσουν στο διάδρομο και έδωσαν ακόμα πιο έντονες ζωντανές παραστάσεις ταυτόχρονα. Μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα! Είναι η ετήσια εκπομπή MAD TV runway!

Η Κύπρος 2021 αντιπροσωπεύει!

Νομίζω ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε από τον σημερινό εκπρόσωπο της Κύπρου στην Eurovision 2021, Έλενα Τσαγκρίνου. Δίνοντας την πρώτη τηλεοπτική της παράσταση από τότε που ανακοινώθηκε ως Κύπριος εκπρόσωπος.

Δεν τραγούδησε δυστυχώς την είσοδό της «El Diablo». Απλώς θα πρέπει να περιμένουμε ότι φοβάμαι. Αλλά αυτό που έκανε ήταν μια έντονη διασκευή του “Be My Lover” της La Bauche. Η παράσταση ήταν για τον Απόστολο Μητρόπουλο. Αποδεικνύει ότι είναι απολύτως φυσική στη σκηνή, πάνω από ένα αρχαίο ελληνικό μνημείο σε ένα τρισδιάστατο εφέ Disco ball catuit. Μας δίνει μια απλή ένδειξη για το τι μπορεί να κάνει!

Μια πλήρης γκάμα αστεριών σε ένα ευρύ φάσμα στυλ.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν εκεί, φυσικά ως Ελληνίδα θεά. Η τραγουδίστρια του «Fuego» και η πρώτη θέση του 2018 φάνηκαν τα πράγματα σε δύο ρούχα για την Celia Kritharioti. Το πρώτο είναι ένα μπικίνι με πανσέληνο με πλήρη κορώνα, το δεύτερο ένα ιριδίζον μακρύ φόρεμα με πούλιες με μακριά αλογοουρά. Τραγουδώντας το τραγούδι της “Light It Up” με ένα λαμπρό κομμάτι στο “Gimme Gimme Gimme” του ABBA.

Η Ίη Αδάμου ήταν επίσης εκεί για τον Βασίλη Ζούλια. Έκανε ένα εξώφυλλο του “I Sklava”. Σε αντίθεση με το uptempo της Eurovision που χτύπησε «La La Love», ήταν διακοσμημένη με μια εκπληκτική μαύρη φόρεμα με γοητευτικό και πέπλο σε αυτόν τον αποπνικτικό αριθμό Jazz-Caberet. Μπορεί πραγματικά να τα κάνει όλα!

Η Ταμά ήταν σε πλήρη προσαρμογή για τον Σορτήρη Γεωργίου. Το αστέρι «Replay» έπαιζε το τραγούδι «Hold On» με τεράστιες πτυχωτές πλεξίδες που τη συνέδεαν με τους χορευτές της! Δημιουργώντας μερικά εκπληκτικά γραφικά, ακριβώς όπως το αστέρι του 2019 γιόρταζε τα 40α γενέθλιά της!

Η Demy ήταν εκεί που έκανε το ντεμπούτο της στο νέο τραγούδι της «Sta Kokkina» με την FY. Η τραγουδίστρια “This Is Love” χτύπησε τον διάδρομο σε ένα κόκκινο και ασημί μίνι φόρεμα Celia Kritharioti και κόκκινες μπότες.

Τι πιστεύατε για την παράσταση και τις μόδες ;! Σας εντυπωσίασε η Έλενα Τσαγκρίνου με τις ικανότητες της απόδοσης και σας άφησε να θέλετε περισσότερα; Σχολιάστε παρακάτω ή επικοινωνήστε μαζί μας @escxtra σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων και, στη συνέχεια, εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube και ακολουθήστε μας στο Spotify για επιμελημένες λίστες αναπαραγωγής.

+1

0

+1

0

+1

0

+1

0

+1

0

+1

0

+1

0

Source