1 άτομο που συμμετείχε σε τρομοκρατική προπαγάνδα στην Κύπρο, μεταφέρθηκε στην Τουρκία

– Εικόνα από αστυνομικούς
– Αστυνομία εισέρχεται στο πλοίο
Απομάκρυνση του ατόμου από το πλοίο
– Να είσαι με αυτοκίνητο της αστυνομίας

(Mersin) – Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου και η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση (GCA) σε 1 άτομο που οριστικοποίησε τη φυλάκιση για εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε υποτιθέμενη και Τουρκία, όπου λειτουργεί εξ ονόματος του PKK, της ΤΔΒΚ δια θαλάσσης προς την Τουρκία getirildi- Party, σε πολλούς δρόμους που εντάσσονται στη δράση τον περασμένο χρόνο στην Τουρκία, η ελληνοκυπριακή διοίκηση της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ διεξάγει δραστηριότητες για λογαριασμό μιας ένωσης που κατέστησαν διαθέσιμες μέσω της οργάνωσης, δήλωσε ο elaman Mersin

– Η Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου και η Ελληνοκυπριακή Διοίκηση (GCA) σε 1 άτομο που ολοκλήρωσε τη φυλάκιση για εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε κατηγορίες και η Τουρκία, όπου λειτουργεί για λογαριασμό του PKK, μεταφέρθηκε από την ΤΔΒΚ δια θαλάσσης στην Τουρκία.
Άτομα στη δήλωση ότι τον περασμένο χρόνο στην Τουρκία συμμετείχαν σε πολλές οδικές δράσεις, η GCA εκ μέρους της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ πραγματοποιεί δραστηριότητες μέσω μιας ένωσης που παρέχει η οργάνωση elaman.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ελήφθησαν, η αναζήτηση για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στη φυλακή στην Τουρκία και οριστικοποιήθηκε με την SA είναι ένα κόμμα, η Βόρεια Κύπρος και ήταν αποφασισμένη να πραγματοποιήσει δραστηριότητες εκ μέρους του PKK στο GASC. Εκτός του ότι απελάθηκε από το τουρκοκυπριακό κόμμα, στάλθηκε στην Τουρκία με πλοίο. Το άτομο που βρισκόταν στο πλοίο που ήρθε στο λιμάνι του Μέρσιν συνελήφθη από το Τμήμα Καταστολής της Τρομοκρατίας του Τμήματος Αστυνομίας Mersin και μεταφέρθηκε στην αστυνομία. Στρατολογούσαν προσωπικό για την οργάνωση κάτω από την οροφή του συλλόγου στο GASC. Έκφραση προσωπικά, τις τελευταίες δεκαετίες στην Τουρκία, συμμετείχε σε πολλές οδικές δράσεις, GCA της τρομοκρατικής οργάνωσης του ΡΚΚ για λογαριασμό δραστηριοτήτων που διεξήγαγε μια ένωση μέσω όσων έδωσα στην οργάνωση elaman, τα μέλη της οργάνωσης από την Τουρκία δήλωσαν ότι η υποστήριξη κάτω από την ομπρέλα του συλλόγου.
Το άτομο, του οποίου οι διαδικασίες ασφαλείας ολοκληρώθηκαν, παραπέμφθηκε αρχικά στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα Mersin και στη συνέχεια παραδόθηκε στη φυλακή. (ΚΡΥ-

φόρτωση…

.Source