1 επιχείρηση σφραγίστηκε στην Κερύνεια, 3 επιχειρήσεις επιβλήθηκαν πρόστιμα, μία

Σύμφωνα με τη δήλωση του Δήμου Κερύνειας, 30 θέσεις εργασίας ενημερώθηκαν σχετικά με τις ελλείψεις τους στο πλαίσιο των γενικών ελέγχων στο χώρο εργασίας, στο χώρο εργασίας Κορωνοϊός Λόγω των προφυλάξεων του, σφράγισε και πρόστιμο για εργασία εκτός των ωρών εργασίας.

2 στοιχηματίστε επιχειρήσεις γραφείου που μεταφέρουν άτομα πάνω από το χώρο εργασίας στο εσωτερικό και δεν διασφαλίζουν την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης Κορωνοϊός πρόστιμο για πανδημικά μέτρα. Διακόπηκε επίσης η λειτουργία μιας εγκατάστασης με ανεπαρκείς συνθήκες υγιεινής.

Επιπλέον, οι πωλήσεις στην Ανοικτή Αγορά του Δήμου Κερύνειας, η οποία πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, Κορωνοϊός Στη δήλωση, η οποία αναφέρεται ότι πραγματοποιείται στο πλαίσιο πανδημικών μέτρων, τόσο οι συνθήκες πώλησης των πωλητών όσο και οι Κορωνοϊός Αναφέρθηκε ότι οι ομάδες Υγείας και Αστυνομίας συμμετείχαν στον έλεγχο των μέτρων.

Σόγια

Ο επικεφαλής του τμήματος υγείας της Girne, Naile Soyel, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια των επίσημων ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν σε όλους τους χώρους εργασίας που σχετίζονται με τα τρόφιμα, παρακολουθούνταν παράγοντες κινδύνου όσον αφορά την ανθρώπινη υγεία και την ασφάλεια των τροφίμων και επιβλήθηκαν νομικές κυρώσεις για τον προσδιορισμό των συνθηκών που θα μπορούσαν να απειλή για την ανθρώπινη υγεία κατά τη διάρκεια των επίσημων ελέγχων που διενεργεί ο Δήμος με ανεξάρτητη βούληση υπό το φως επιστημονικών αρχών.

Ο Σόιελ είπε, «Όλες οι επιθεωρήσεις αναφέρονται και καταγράφονται. Τις τελευταίες μέρες, όταν αυξήσαμε τις νυχτερινές επιθεωρήσεις στη φύση της επιδρομής Κορωνοϊός Λήψη όλων των απαραίτητων προφυλάξεων σχετικά με Είναι σημαντικό για την ασφάλεια τόσο των ανθρώπων μας όσο και των εργαζομένων στο χώρο εργασίας ».

GÜNGÖRDÜ

Η δήμαρχος της Girne Nisa Güngördü σημείωσε ότι ενεργούν με επίγνωση της σημασίας αυτής της ευθύνης ως τοπικές κυβερνήσεις που αναλαμβάνουν μεγάλες ευθύνες στη διαχείριση της πανδημικής διαδικασίας.

Αναφέροντας ότι οι επίσημοι έλεγχοι, οι οποίοι είναι ζωτικής σημασίας για τη διαχείριση της πανδημίας, διατηρούνται συνεχώς από την πρώτη ημέρα της πανδημίας, ο Güngördü υπενθύμισε ότι παρόλο που οι εν λόγω έλεγχοι φαίνεται να είναι επιτακτικοί για τους εμπόρους, δεν είναι μόνο για τη συνέχιση της καθημερινής ζωής, αλλά και για τη διατήρηση της οικονομικής δραστηριότητας και για να μην βιώσει ξανά το κλείσιμο.

Τονίζοντας ότι οι μάσκες, οι αποστάσεις και οι κανόνες υγιεινής πρέπει να τηρούνται από κάθε άτομο προκειμένου να διατηρηθεί ο αριθμός των περιπτώσεων υπό έλεγχο και να ελαφρυνθεί το βάρος των επαγγελματιών του τομέα της υγείας, ο Güngördü δήλωσε ότι οι ποινικές κυρώσεις θα συνεχίσουν να επιβάλλονται σε επιχειρήσεις που δεν εργάζονται σύμφωνα με τους κανόνες.

.Source