1 θετική υπόθεση, 7 επαφές στο Δήμο Gönyeli!

Ο Δήμος Gönyeli ολοκλήρωσε τις δοκιμές PCR που εκτελούνται τακτικά για το προσωπικό του. Στον δήμο με 150 άτομα, και οι 97 ενεργά εργαζόμενοι πραγματοποίησαν τις δοκιμές PCR.
Ενώ η δοκιμή 96 ατόμων ήταν αρνητική, η δοκιμή 1 ατόμου έδωσε θετικό αποτέλεσμα, ανακοινώθηκε ότι η διαδικασία καραντίνας ξεκίνησε για 7 επαφές μαζί με το θετικό προσωπικό του Covid-19. Για την υγεία των εργαζομένων και του κοινού, αυτοί που έρχονται σε επαφή είναι απομονωμένοι.

«Περιστρεφόμενο» σύστημα εργασίας στο δήμο

Ενώ το προσωπικό του Δήμου Gönyeli συνεχίζει να εργάζεται εναλλάξ με την αύξηση των περιπτώσεων Covid-19 και την περίοδο κλεισίματος, εργάζονται για την αποτελεσματικότερη διαχείριση πανδημίας με τον μικρότερο αριθμό υπαλλήλων.
Ο δήμος, ο οποίος έχει επίσης εφαρμόσει μεθόδους απομακρυσμένης εργασίας με τεχνολογική υποστήριξη, συνεχίζει τις δραστηριότητες ελέγχου και υποστήριξης χωρίς διακοπή.

Στη δήλωση του Δήμου Gönyeli, δηλώθηκε ότι «Ενώ οι δοκιμές PCR πραγματοποιούνται συνήθως στο Δήμο Gonyeli, συνεχίζονται οι ενδοϋπηρεσιακές εκπαιδεύσεις για τα μέτρα Covid-19.
Ο δήμος, ο οποίος έχει επίσης ολοκληρώσει τις μελέτες εμβολιασμού άνω των 65 ετών, εμβολίασε 710 άτομα σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας.

Πρόγραμμα προμηθειών δήμου Gönyeli για άνω των 65 ετών

Στη δήλωση του Δήμου Gönyeli, δηλώθηκε ότι συνεχίζεται η υποστήριξη για την εξυπηρέτηση τροφίμων, φαρμάκων και προμηθειών και τραπεζικών συναλλαγών.

Στο Gönyeli, σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας, συνεχίστηκαν μελέτες εμβολιασμού άνω των 65 ετών, ενώ η πρώτη δόση εμβολίων χορηγήθηκε σε 710 άτομα. Επιπλέον, στις πρώτες 7 ημέρες του κλεισίματος, επιθεωρήθηκαν 244 χώροι εργασίας, τιμωρήθηκαν 8 άτομα που παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας.

.Source