10 Τούρκοι κολυμβητές στη «καλύτερη» λίστα

Παγκόσμιος Διεθνής Οργανισμός Κολύμβησης Υδάτων (WOWSA) ανακοίνωσε τους υποψηφίους στον διαγωνισμό για τις καλύτερες παραστάσεις του 2020. Υπάρχουν 10 Τούρκοι κολυμβητές μεταξύ των υποψηφίων. Το English Channel, το Catalina Channel και το Manhattan Island Marathon κολυμπούν επειδή ο αρχικός νικητής των 3 κορωνών Kamil Resa Alsar η ΤΔΒΚ και η Τουρκία έφτασαν στο 9 Ομάδα κολυμβητών ειρήνηςΑναμένει ότι η υποστήριξη από τους Τούρκους θα είναι η καλύτερη στη λίστα των 12 υποψηφιοτήτων.

Εισήγαγε τους κολυμβητές ειρήνης

Η WOWSA εισήγαγε τους κολυμβητές ειρήνης, οι οποίοι κολυμπούσαν 90 χιλιόμετρα μεταξύ της Τουρκικής Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου και του Mersin, με τα ονόματά τους. Ο οργανισμός έχει ορίσει την ομάδα κολύμβησης της ομάδας νεανικής και αθλητικής ομάδας του Πανεπιστημίου Hacettepe που αποτελείται από τους Erman Akkaya, Temel Yakşi, Nükhet Atılgan, Mehmet Hilmi Soylu, Pelin Çelik, Zafer Özdem, Deniz Kayadelen, Burçak Tümay Pekel και Murat Meto.

Ο Πρόεδρος διορίστηκε

Ο Kamil Resa Alsaran (61), ο παλαιότερος κολυμβητής που κέρδισε τον αρχικό τίτλο Triple Crown, μπήκε επίσης στη λίστα των κολυμβητών με τις καλύτερες επιδόσεις στον κόσμο. Ο Αλσαράν είπε, «κάνω την εκπαίδευσή μου στη Θάλασσα του Μαρμαρά». Ο Αλσαράν, ο οποίος έπρεπε να σκουπίσει το Στενό Tsugaru της Ιαπωνίας, το Στενό Κουκ της Νέας Ζηλανδίας και το Στενό της Χαβάης Molakai για να ολοκληρώσει το Ocean’s Seven, το οποίο αποτελεί τις πιο δύσκολες διαδρομές στον κόσμο, ήταν ο πρώτος Τούρκος κολυμβητής που μπήκε στο βιβλίο ρεκόρ Γκίνες με το πέρασμα του Βόρειου Κανάλι τον Ιούλιο του 2019. “Είναι μια άλλη πηγή υπερηφάνειας που ο Steven Munatones, Πρόεδρος της WOWSA (Παγκόσμιος Οργανισμός Ανοικτού Θαλάσσιου Κολύμβησης), μου πρότεινε για τη λίστα”, δήλωσε ο Alsaran.

Source