100 χιλιάδες χορηγίες σε πρόσφυγες

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού κατά τη διάρκεια μιας μέτριας τελετής, η οποία χωρίστηκε σε δύο μέρη, παρακολουθώντας τα μέτρα κατά της επιδημίας, το 2020. Την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, παρέδωσε επιπλέον 100.000 ευρώ σε χορηγία σε ενώσεις προσφύγων, ομάδες team μεμονωμένες αθλητικές λέσχες և συλλόγους.

Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλής τόνισε ότι σήμερα είναι μια καλή μέρα για τον Οργανισμό να δώσει χρήματα σε ενώσεις προσφύγων που προσφέρουν μια ποικιλία έργων.

Συνεχίζοντας, ο κ. Μιχαηλίδης είπε τα εξής: “Τα χρήματα που παρέχουμε σήμερα είναι δημόσια χρήματα, τα οποία πρέπει να διαχειριστούμε με σύνεση. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η CMO απαιτεί να δαπανώνται σωστά αυτά τα χρήματα, χωρίς σπατάλη, τρελές ιδέες և προγράμματα, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε τους συλλόγους σας ζωντανές. Σήμερα θα δωρίσουμε 100.000 €, το οποίο διανέμεται σύμφωνα με ένα σχέδιο που έχει εκπονηθεί από το Τμήμα Αθλητισμού KOA.

Αυτή η εξαιρετική προστασία είναι ευθύνη του κράτους να το διατηρήσει ζωντανό. Δεν χρειάζεται να ικετεύω. Έχουμε πετύχει, feel Αισθάνομαι πολύ επιτυχημένος στη θεσμοθέτηση του COM (με λίγη ευλογία στις γενειάδες μας) αυτή η χορηγία, η οποία ξεκίνησε με την πρώην διοίκηση της Kleanchis Georgia ojadis և ιδρύθηκε το 2021. Στον προϋπολογισμό.

Ζούμε σε μια μεγάλη κρίση με την επιδημία · αυτό που συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, στη μικρή μας πατρίδα, είναι πρωτοφανές. Σας ευχόμαστε, εκτός από αυτήν τη μικρή βοήθεια, την ηθική μας υποστήριξη για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες το συντομότερο δυνατό. Κρατήστε τις ομάδες σας ζωντανές, κρατήστε ψηλά τη σημαία επιστροφής, ώστε να είστε εκεί όταν μπορούμε να επιστρέψουμε. Θέλουμε να παίξουμε στα γήπεδά σας μια μέρα.

Στην τελετή παρακολούθησαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΑ Ανδρόνικος Ανδρονίκου, η Ντόρα Κυριακού և Παναγιώτης Τρισόκα, Διευθυντής Αθλητισμού Ανταγωνισμού Παρίσι Αβρααμίδης և Επίσημος Χρήστος Παπαπέτρου.

Πρόσφυγες ποδοσφαιρικές ενώσεις, σύλλογοι και κλαμπ είναι οι δικαιούχοι. Βόλεϊ: Ανόρθωση Αμμόχωστος, ΑΕΚ Καράβα, Νέα Σαλαμίνα Αμμοχώστου, Ολυμπιάδα Νάπολη & Μαραθώνιος Κάτω Βαροσιά, Μπάσκετ. Anorthosis Famagusta & PAEEK Κερύνεια, Ενώσεις μετοχών. APOP Palekithrou, Kedros Agia Marina Skylloura, Kormakitis & Koma Gialou, Σύλλογοι γυμναστικής. GS Evagoras & GS Praxandros, Θαλάσσια κλαμπ. ΟΧΙ. Αμμόχωστος & ΟΧΙ Κερύνεια: Σκοπός: Εταιρεία σκοποβολής της Αμμοχώστου և: Τένις. Λέσχη τένις Αμμοχώστου

Source