100.000 € δωρεά από τον Όμιλο Louis

Με μια μέτρια τελετή στο ξενοδοχείο στις 29 Δεκεμβρίου Χίλτον Λευκωσία, ομάδα: Λούις Το ποσό των 100.000 ευρώ παραδόθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο Χρυσόστομου στην Κωνσταντινούπολη, στο Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Πύργου. Η δωρεά του τουριστικού ομίλου πραγματοποιείται στο πλαίσιο των προσπαθειών της για ενίσχυση του έργου των κρατικών νοσοκομείων σε απομακρυσμένες περιοχές του νησιού μας.

Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη των αναγκών του Αγροτικού Κέντρου του Κάτω Πύργου του Νοσοκομείου Χρυσόστομου της Κωνσταντινούπολης. Μετά την ομαδική διαβούλευση Λούις ությունը Καταγράφηκε ο Οργανισμός Υπηρεσιών Δημόσιας Υγείας (ΟΚΥΠΥ), οι ανάγκες εξοπλισμού των δύο νοσοκομείων. Στην επόμενη περίοδο, μεταξύ άλλων, οι τοπικές αρχές θα αγοράσουν ιατρικό εξοπλισμό և εργαλεία υπό την επίβλεψη της ΟΚΥΠΥ, οθόνες, σιγόμετρο, δάπεδα, αυτοκίνητο κ.λπ.

Παραδίδοντας τους ελέγχους, κύριε Ason Eason Perdios, Διευθύνων Σύμβουλος Λούις Ξενοδοχεία, μέλος της ομάδας Λούις, δήλωσε. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με αυτόν τον τρόπο Λούις Ξενοδοχεία: և: Louis Group, Συμμετέχουμε ενεργά σε πολιτειακές προσπάθειες για την κάλυψη των αυξανόμενων αναγκών του τομέα της υγείας. Σήμερα: Ενώνουμε τις δυνάμεις σας μαζί σας, τις τοπικές αρχές και τους πολίτες, για να ενισχύσουμε το έργο των νοσοκομείων σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως η Πόλη Χρυσόχου και ο Κάτω Πύργος. Πάντα κοντά στο κοινό, την ομάδα μας αντιτίθεται στην αιώνια εμπιστοσύνη της κοινωνίας. Θα ήταν παράλειψη να μην ευχαριστήσω τον αρχηγό της ομάδας αυτή τη στιγμή Λούις“Κύριε Κωστάκη Λοΐζου, γιατί χωρίς τη δημιουργική του συμβολή αυτή η δωρεά δεν θα ήταν δυνατή.”

Αφού έλαβε τις επιταγές, ο Γιώτης Παπαχριστόφη, Δήμαρχος Χρυσοχούς Κωνσταντινούπολης, και ο Νίκος Κλεάνθος, Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κάτω Πύργου Τιλιριά, ευχαρίστησαν την Ομάδα. Λούις για την πολύτιμη συμβολή του, διαβεβαίωσε ότι τα χρήματα θα καλύψουν τις σημαντικές ανάγκες δύο νοσοκομείων που εξυπηρετούν περισσότερες από 30 κοινότητες.

Η δωρεά αποτελεί μέρος μιας σειράς δραστηριοτήτων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από τον όμιλο Λούις, ο οποίος συνειδητοποιεί τη σημασία των ενεργών επενδύσεων στην κοινωνία.

Source